Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove tenzije

Libanonski Hezbollah najavio opći rat Izraelu

Foto: AZIZ TAHER/REUTERS/PIXSELL
1/2
27.01.2019.
u 19:03

Glavni tajnik libanonskog pokreta Hezbollaha Hassan Nasrallah

Na Bliskom istoku rastu tenzije i pitanje je dana kada će izbiti sukob između libanonskog Hezbollaha i Izraela u koji će se zasigurno uključiti Sirija i Iran, a ne isključuje se mogućnost da se uključi i SAD.

Nakon što je izraelska obavještajna služba objavila kako je glavni tajnik libanonskog pokreta Hezbollaha Hassan Nasrallah (na slici) teško bolestan te da su čak iz Irana doveli liječnike s obzirom na to da je pretrpio srčani udar, glavni tajnik Hezbollaha, Nasrallah, nakon dva mjeseca dao je intervju libanonskoj TV postaji Al Mayadeen, bliskoj Hezbollahu, zaprijetivši kako će, u slučaju da Izrael nastaviti bombardirati Siriju ili likvidirati dužnosnike Hezbollaha koji su u Siriji, Hezbollah i ostali pokreti otpora žestoko odgovoriti i rat će se voditi na teritoriji Izraela.

Foto: HASSAN ABDALLAH/REUTERS/PIXSELL

Nasrallah je istaknuo da će se “svaka operacija koju je pokrenuo neprijatelj rješavati kao rat”.

– Imamo dovoljno dalekometnih projektila koji mogu pogoditi velike izraelske gradove uključujući i Tel Aviv – tvrdi Nasrallah odgovarajući izraelskom premijeru Netanyahu koji tvrdi kako bombardiraju skladišta oružja koje je namijenjeno Hezbollahu u Siriji. 

>> Pogledajte video specijal o Angeli Merkel

Komentara 37

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
19:30 27.01.2019.

David i golijat. Svaka cast izraelcima jer se znaju prilagoditi neprijatelju. 8 milijuna zidova protiv citavog islamskog svijete, i oba rata pobjedena. Kapa do poda.

Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
22:52 27.01.2019.

Dok je Islamska drzava granicila sa Izraelom,metak nije ispaljen iz Izraela na svoju bradatu decu. Sad kad se Sirija oslobodila od stvoritelja Isila odnosno Izraelsko -Saudijske para ekstremista iz osvete napadaju sve zivo po Siriji. Daj bre pa ovde samo i.iotima nije jasno o cemu se radi... Samo cionisti znaju gde smeju i dokle mogu da idu... Tamo gde su rusi mogu samo zubima da škripe...

MA
marsovac
19:42 27.01.2019.

ha, ha, ha,....to hamas laprda vec godinama,....ipaki je Izrael.........Izrael. Iranac Mahmud Ahmadinedshad laprdao godinama,...pa nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije