Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozbiljan incident

Libanon napao Izrael? Četiri rakete pale na izraelski teritorij

libanon
AFP
29.11.2011.
u 12:43

Rakete su pale u zapadnu Galileju, a izraelska vojska odmah je uzvratila paljbu i upozorila Libanon da se takvi napadi moraju izbjegavati

Nekoliko raketa ispaljenih s juga Libanona sletjelo je i eksplodiralo na sjeveru Izraela, izvijestila je izraelska vojska. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a u prvom napadu od 2009. oštećene su dvije zgrade.

Rakete su pale u zapadnu Galileju, a izraelska vojska odmah je uzvratila paljbu.

– Izraelska vojska smatra ovo ozbiljnim incidentom i vjeruje da odgovornost leži na libanonskoj vladi i vojsci koje bi trebale poduzeti sve potrebne mjere da se takvi napadi izbjegnu – piše u službenom priopćenju izraelske vojske.

Četiri rakete pale su na izraelski teritorij, prenosi BBC, a jedna od njih sletjela je u Biranit, samo 700 metara od granice s Libanonom. Dvije rakete završile su u zapadnoj Galileji, a za četvrtom raketom traga se po šumovitom području južno od grada Ma'alota.

Ključne riječi

Komentara 66

TO
Toni50
13:07 29.11.2011.

Nekoliko raketa ispaljenih s juga Libanona sletjelo je i eksplodiralo na sjeveru Izraela, izvijestila je izraelska vojska. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a u prvom napadu od 2009. oštećene su dvije zgrade. Prje par godina gledam reportažu kratko prije napada Izraelaraela na Gazu ( 930 mrtvih i x ranjenih ! Te rastureno 80% svega što je EU gradila financirala kao pomoč Interesantan je podatak njemačke televizije tako od 824 rakere koje su poslane iz GAZE samo 3 su pogodile naseljeno mjesto gdje je pritome poginulo 5 osoba od toga su 2 arapa 3 izraelska civila tu se računa i jedna koja osova koja je od srčanog udra umrla zbog stresa od pada rakete....

CH
chemica
13:09 29.11.2011.

Vrlo \"mudro\". Koliki moron moraš biti pa provocirati crnog Vraga osobno? Balije imaju sreće da nema mrtvih. Kada pogine prvi Židov, ne bih im bio u koži. Zar je tako teško živjeti u miru?

RE
@rea
14:09 29.11.2011.

13:16h termal je napisao/la: Vjerojatno je to napravila neka paramilitaristička skupina. ____________ Al ne zna se koja, lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije