Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spor s MOL-om

Leverić: Arbitražna tužba ne znači prekid pregovora

Alen Leverić
Damir Špehar/PIXSELL
18.01.2014.
u 17:03

- Prioritet Vlade i dalje je postići dogovor sa strateškim partnerom s kojim želimo uspostaviti temelje za dugoročnu uspješnu suradnju na dobrobit Ine i svi njenih dioničara - rekao je Leverić.

Zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić istaknuo je danas u Varaždinu da arbitražna tužba ne znači i prekid pregovora između Vlade i MOL-a. Vlada samo želi zaštititi državne interese i interese građana, poreznih obveznika.

- Prioritet Vlade i dalje je postići dogovor sa strateškim partnerom s kojim želimo uspostaviti temelje za dugoročnu uspješnu suradnju na dobrobit Ine i svi njenih dioničara - rekao je i dodao da je također ključno rješavanje pitanja korporativnog upravljanja. Tužba je podignuta jer 30. siječnja nastupa zastara. Zamjenik ministra Vrdoljaka nije želio govoriti o pojedinostima tužbe jer je to predmet arbitražnog postupka i suda.

>>Hrvatska podnijela tužbu protiv MOL-a!

>>MOL nudi veća ulaganja, Vlada ne odustaje od upravljanja

Komentara 1

MK
MKGRA
08:15 19.01.2014.

leveriću što lažeš hrvatski narod ,kaži istinu hrvatska vlada ne poštuje zakon o privatizaciji INE koji je donešen (N.N.32/02.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije