Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM
Povratak na članak

Letica: Od pornoreformizma prema reformskom oportunizmu

Jedan od posljednjih primjera privremeno pobačene, abortirane reforme jest pokušaj Vlade Andreja Plenkovića da ozakoni porez na nekretnine koji nije uspjela uvesti Vlada Zorana Milanovića u doba kad je ministar financija bio ratoborni Slavko Linić

Komentari 3

DU
Deleted user
07:33 07.09.2017.

Kaj god! Kakve reforme, kakvi bakrači! Temeljni cilj svih hrvatskih "reformi" jest taj da se ne reformira ništa, jer "nama" je i predobro, a raji kako Bog dadne.

VL
PR
prarvat
05:01 07.09.2017.

reforma lokalne samouprave jest ključna

VL
DU
Deleted user
10:13 07.09.2017.

Bilo kojom ozbiljnom reformom smanjuje se broj državnih i javnih uhljeba kojih ima na desetine tisuća. Time bi se izgubili glasovi a to je ipak najvažnije i nedopustivo. Napredak i kvaliteta funkcioniranja bilo kojeg segmenta državnog aparata apsolutno nikoga ne zanima. Sve njihove predizborne priče i obećanja postale su uvredljive za iole zdravi razum.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.