Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni skup

Lesar: Nakon izbora nećemo koalirati s HDZ-om ni Kukurikuom

dragutin lesar (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
25.11.2011.
u 14:28

Svoj ćemo program i ideje sami "progurati" u Saboru, najavljuje predsjednik stranke Lesar

Nakon izbora nećemo koalirati ni s HDZ-om, za to nemamo predispozicije jer nemamo ogranak osnovan u Remetincu, ali niti s Kukuriku koalicijom. Posebno ne nakon nedavne izjave Radimira Čačića koji je rekao da će nakon izbora u pomoć pozvati manjinske zastupnike. Svoj ćemo program i ideje sami "progurati" u Saboru. Naime, na izborima očekujemo osvajanje 10 mandata, u svakoj izbornoj jedinici po jedan mandat, stoga smatramo da ćemo biti politička alternativa koja će imati svoju snagu – kazao je Dragutin Lesar, prvi čovjek Hrvatskih laburista – stranke rada, na predizbornom skupu održanom danas na karlovačkoj gradskoj tržnici.

Dodao je da će kobne rezove za državu prvi napraviti sami građani – glasači koji će o sudbini Hrvatske odlučiti na izborima i to tako, smatra Lesar, što će odabrati onu političku opciju koja će napokon zastupati interese građana.

– Rezultati anketa daju nam dobar vjetar u leđa. I oni potvrđuju da su građani prepoznali da smo politička alternativa koja je sposobna preuzeti odgovornost za provedbu ustavne pravednosti koje sada u Hrvatskoj nema – dodao je Lesar.

Građane su pozvali da glasuju za listu broj 16 i Nikola Vuljanić i Snježana Kirinić, karlovačke snage na listi Hrvatskih laburista za 7. izbornu jedinicu.

Komentara 52

Avatar MK
MK
14:44 25.11.2011.

Lesar: Nakon izbora nećemo koalirati s HDZ-om niti Kukurikuom... ...Uzivamo u luksuzu \"ne imati odgovornost\" - a popularnost nam ipak raste svaki puta kada pljucnemo po bilo kome - mada nista ne radimo!!!

RB
rbanek
14:52 25.11.2011.

Pogledajte političku pozadinu g. Lesara ...izašao iz HNS, nije vratio saborski mandat, a sada bi bio dosljedan, ma molim vas za koga se oni mogu boriti osim za sebe...a g. Vuljanić u prosjeku je uvjek dobivao oko 3-5% na lokalnim izborima...i sad se preko noći sjete pokroviteljstva nad radničkim zahtjevima...

DU
Deleted user
23:27 25.11.2011.

Gledam HTV izborni program,i pitam se da li postoji taj 5% prag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije