Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Lela je ubijena nožem, suprugu joj još nema traga

Dalj ubojstvo
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/10
15.07.2016.
u 15:05

Selo je u strahu, jedna je susjeda u četvrtak otišla spavati u Osijek dok se ubojica ne pronađe

Još uvijek se traga za ubojicom Milomirke Lalić (46), čije su nasmrt izbodeno tijelo pronašli susjedi u njezinoj kući u Dalju kod Osijeka u četvrtak oko 10.30 sati.

Ubijena je, pretpostavlja se, još u srijedu popodne, kada su ju i posljednji put vidjeli. Traga nema njezinu suprugu Ranku, za kojega susjedi kažu kako se zbog psihičkih tegoba već nekoliko puta liječio u Popovači.

Milomirka, zvana Lela, koju mještani opisuju kao dobrog duha Dalja jer je svima bila na usluzi, usmrćena je nožem. Ubojica ju je ostavio potpuno razodjevenu na podu, u krvi. Policija službeno ne želi još ništa otkriti, potvrđuju tek da još nitko nije uhićen. Selo je u strahu, jedna je susjeda u četvrtak otišla spavati u Osijek dok se ubojica ne pronađe.

>>VIDEO Potraga za ubojicom iz Dalja: Golu i krvavu susjedu našli na podu kuće

Ključne riječi

Komentara 3

SC
schwertransport
19:16 15.07.2016.

Oko za oko najbolje rjesenje

HE
Hamburg-er
04:55 16.07.2016.

Žalosno je da u Hrvatskoj umobolnici, siledžije i ubice hodaju ulicama, ovaj čovjek je umobolnik koji je čim je pušten pokušao da ubije komšinicu, zar to nije bilo dovoljno da se ovakav psihopata privede?! Srećom ćerka je skoro otišla suprugu za Kanadu (izbjegla je opasnost). Šokiran sam i ožalošćen jer mi je gore pomenuta nesretna žena rod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije