Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.02.2015. u 12:00

Mesićev Muzej bivših eksponata Ureda predsjednika LJUDI piše Edi Jurković Poslovna inovacijaStaklenik prodaje staro željezo da isplati plaće Nema mjesta čuđenjuDobar razlog da se sjednic

Gruba zaštita interesa

Josip Leko, predsjednik Sabora, ocijenio je u razgovoru za Hrvatski radio da bi imenovanje stranačkog kadra u Državno izborno povjerenstvo (DIP) značilo da su ''stranke odlučile grubo štititi vlastite interese". Lekinoj ocjeni nema se što prigovoriti osim što ju je senator SDP-a trebao, umjesto na radiju, iznijeti na nekom stranačkom gremiju. Baš je njegova stranka u DIP predložila Vesnu Fabijančić-Križanić, saborsku zastupnicu SDP-a, a teško da je Leki promaklo kako je kandidiran i tajnik Sabora Slaven Hojski. Ali Leko je vjerojatno mislio na neke druge kandidate. One iz HDZ-a.

Nije poslao zahtjev, ali želi Titovu bistu

Mesićev Muzej bivših eksponata Ureda predsjednika

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, ipak nije pisao Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i nije zatražio da se Titova bista premjesti u njegov ured. Mesić je Novom listu objasnio kako je samo htio vidjeti ''u čemu je problem" jer ne želi da bista ''ode u depo nekog provincijskog muzeja". Procedurom se, kaže, ne želi zamarati, a ako predsjednica ne želi bistu, on će je vrlo rado prihvatiti u svom uredu. Tamo bi valjda, u Grškovićevoj, za razliku od ''nekog provincijskog muzeja," bista bila dostupna svima koji je žele razgledavati. Uz Ured bivšeg predsjednika RH, dobit ćemo i Muzej bivših eksponata Ureda predsjednika RH. A to, misli Mesić, već ne zvuči „provincijski".

Nema mjesta čuđenju

Dobar razlog da se sjednica Vlade ne održi u Bavarskoj

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, čudi se da predsjednica RH „nije zatražila sjednicu Vlade u Bavarskoj u nekom institutu". Nema mjesta čuđenju, program izlaska iz krize još uvijek nije dovršen, a kad će – ne zna se.

Poslovna inovacija

Staklenik prodaje staro željezo da isplati plaće

Marijo Paladin, direktor Kaštelanskih staklenika, suočen je sa štrajkom radnika kojima opet kasne plaće. Paladin u Slobodnoj navodi kako čini sve da prikupi novac za plaće pa u tom cilju demontira staklenike i metalne dijelove prodaje u staro željezo. Poduzeće ima 24 staklenika od kojih se obrađuje samo osam pa rasprodaja „obiteljskog srebra" neće utjecati na produktivnost u poduzeću, koje ima puno više administracije nego vrtlara. Dok ne rasprodaju i posljednji staklenik.

>>Vožnja tenkovima kao nova turistička atrakcija

>>Vlada ne želi predsjednicu na otvaranju gradilišta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije