Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježena 21.obljetnica
Povratak na članak

Leko: Maslenica je najavila pobjedu Hrvatske u ratu

U mimohodu na ulicama zadarskog Poluotoka i ove je godine sudjelovala vojska sa 148 ratnih zastava postrojbi koje su sudjelovale u ratu.

Komentari 14

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:40 21.01.2014.

Hm, da, lijepo je letjelo perje bradatima tih dana. Nažalost, u miru smo popušili ponovo. Ništa nismo uradili kako treba.

VL
K2
kritičar_2
12:18 21.01.2014.

Slaba mi je utjeha što smo pobijedili u ratu.Dok sam ja ratovao, Leko(partijski činovnik) i njegovi drugovi krčili su put osobnoj karijeri ,da bi danas imali apsolutnu vlast.Da apsurd bude veći, sve čine, da zaštite one koji su htjeli da me ne bude.

VL
DU
Deleted user
11:31 21.01.2014.

Inače Hrvatski branitelji u domovinskom ratu su porazili marsovce,da nadopunim druga Leku. Dorat!

VL
DU
Deleted user
11:23 21.01.2014.

Krasan dan za Hrvate i sjećanja na ubijene od strane srpsko četničkih formacija

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
13:16 21.01.2014.

Kao prvo poštovanje svim ratnicima koji su učesvovali u akciji Maslenica ili Gusar.Najprije istina HTV emisija o branitelima gdje se uporno izvrću povijesne činjenice.Voditeljici bih preporučio da bar prolista Wikipediju ako neželi udrugu 4.GBR.O akciji mogu govoriti izravni sudionici borbii a gosti u emisiji to nisu.Neki koji se pojavljuju u HTV emisijama za vrijeme akcije bili su u Zadru.Ne bih dalje filozofirao nego samo ukratko.Prva tri dana ofenzivnog djelovanja izvela je 4.GBR pri tome su oslobođeni Kašić,Islam Latinski i Grčki ,Zeleni Hrast,Paljuv ,Novigrad.4.GBR je dio svojih snaga izvukla dvanaesti dan od početka akcije da bi ponovno bili angažirani kroz veljaču sve do kraja ožujka.U ratnom dnevniku 4.GBR postoje podaci koliko je i koji su poginuli i ranjeni tako da voditeljica emisije Veterani mira nije niti pokušala doći do činjenica već naklapanja pojedinaca čija je uloga u akciji minorna.Pozdrav svim ratnicima koji su uistinu sudjelovali u ovoj pa moždai najbitnijoj pobjedi u ratu.

VL
Avatar marnie
marnie
13:46 21.01.2014.

A ja naivno pomislila da oni slave samo ''okrugle'' obljetnice, recimo ''150 godina Akcije Maselinca''. E moj narode, da nije izbora ...

VL
Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
11:54 25.01.2014.

Glupost.Mi smo znali da ćemo pobijediti davno prije Maslenice. Maslenica nam je pokazala da još nismo bili spremni.Nepotrebno preuveličavanje.

VL
Avatar lastan
lastan
13:22 21.01.2014.

Što mu je tijek rata , a što tok ? Prosvijetlite me! Gledam što kaže pa mi je sve to pomalo nesuvislo, sve u smislu ja sam došao i nešto sam rekao.Ja sam važan.

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
12:15 21.01.2014.

Operacija "Gusar" , a ne "Maslenica"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.