Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA DAČIĆ:

'Lekcije nam ne mogu dijeliti zemlje koje ne mogu sačuvati 10 ćiriličnih tabli'

Ivica Dačić
Foto: Tobias Hase/DPA/PIXSELL
22.11.2014.
u 15:24

Dačić je pozvao političare u Hrvatskoj neka zajedno sa srpskim dužnosnicima "smiruju tenzije, a ne da ih potiču"

- Vlada Srbije je u smislu suosjećanja i ljudskih prava dala jamstva Šešelju. Kada je riječ o politici, Vojislav Šešelj nije nikakav faktor da bi naša vlada morala zauzimati stav o njemu - izjavio je danas Ivica Dačić.

Pozvao je političare u Hrvatskoj neka zajedno sa srpskim dužnosnicima "smiruju tenzije, a ne da ih potiču".

- Ne mogu dijeliti lekcije zemlje koje ne mogu očuvati deset ćiriličnih tabli u Vukovaru - rekao je Dačić ocijenivši kako "u Srbiji nitko ne vjeruje u Šešeljevu politiku" te da je to "politika prošlosti".

>> Ivica Dačić za Večernji list: Šešelja vidim kao bolesnika i ništa više

>> Dačiću Šešelj argument za ukidanje Haaga

Komentara 256

BA
bakulušić
15:38 22.11.2014.

Najbolje je da Hrvatska pošalje tih deset ćiriličnih tabli u Srbiju. Neka svatko čuva svoje i neće biti spora. A i ovdje će biti mir, neće biti prenošenja tabli po Vukovaru.

19
1995josip
15:40 22.11.2014.

Vidi ovog spadala i on bi nekome lekcije djelio , umjesto da malo smire Šešelja .Te table ni prie 1991. godine nisu bile u Vukovaru pa netrebaju niti sada kada tamo ne živi niti 30% nacijonalne srbadske manjine .

RI
rid
15:34 22.11.2014.

Njih treba da cuvaju u srbiji a ne u Vukovaru,jer tu im nije mjesto a bogami i nigdje drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije