Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve manje trave u optjecaju
Povratak na članak

Legalizacija marihuane u SAD-u šteti narkokartelima u Meksiku

Karteli se očito sami "isključuju" iz posla jer je pala potražnja za travom, čak do te mjere da čak i meksička vojska tvrdi da sve manje zapljenjuju marihuanu.

Komentari 11

DU
Deleted user
10:06 10.04.2015.

Više smisla bi imala odluka meksičke vlade da legalizira marihuanu. Barem bi smanjila kriminal i oslobodila mjesta u zatvorima za ozbiljnije kriminalce.

VL
DU
Deleted user
06:21 11.04.2015.

I kako bi to divno otpjevala pulska grupa "atomsko sklonište" - živjela zelena trava, jer u njoj se dobro spava ;) za dvadesetak godina će je vjerojatno buduće bake uzgajati u vrtovima i držati u posudama za cvijeće na prozorima,, a klinci se neće ni osvrtati na izvjesnu biljčicu, jerbo će ona biti tek još jedan vrlo važan poljoprivredni proizvod. Najgora od svih droga je neznaje i glupost

VL
Avatar Neron
Neron
09:44 10.04.2015.

Sad sam ja malo blentav: da li je trgovina marihuanom (i drogama općenito) nelegalna zato jer to rade meksički karteli, ili je trgovina drogama loša pojava za društvo pa je zato nelegalna (i time se onda bave kriminalni meksički karteli)? Ljudi se i dalje drogiraju, samo sada ne kupuju marihuanu od mesičkih kartela, nego u trgovinama. Da se razumijemo, potpuno podržavam uzgoj indijske konoplje u medicinske svrhe, ali ovdje govorimo o otvorenoj prodaji bilo kome bilo kada. Tvrditi da je kriminalna aktivnost u opadanju nakon što određeno djelo dekriminiziraš je vrhunac ispiranja mozga.

VL
JA
jazavac84
14:41 10.04.2015.

meksicko-americka granica u pitanju, clanak citamo mi u hr, a napisam opet u 2 min od nekog tenkrea sa kupljenom diplomom. pa kog vraga spominjes funte? ili dolare ili eure ili kune.. sad bi ja trebal trazit originalni clanak,ak nist drugo da znam dali se mislilo na vrijednost ili masu..

VL
OO
oooooooooo
17:22 10.04.2015.

to se u americi nece desiti dok se ne nadje nesto drugo za kriminalizirati jer upravo dok ovo citamo americki(privatni i usput jedan od vecih biznisa u us)) zatvori su oko 70tak% popunjeni upravo 'kriminalcima" koji su uhvaceni s travom a neki samo sa par cigareta i opet dobiju godine zatvora za ciji smjestaj drzava placa zatvore a drugo ti je i za policiju najbolji biznis jer ti nenose oruzje kao npr.oni sto dilaju cocain ili heroin, na kraju koga bi kao policajac od ove dvije skupine prije isli uhapsiti klinca s joit-om ili mangupa s heroinom i 9mm

VL
Avatar nisam rekao
nisam rekao
13:06 10.04.2015.

Legalizacija GMO marihuane . Legalizacija otrova

VL
NU
nunek1
10:00 10.04.2015.

Sta vi imate sa meksickim kartelima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.