Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će reći šef

Nezadovoljni radnik dao otkaz nesvakidašnjom porukom na Mercedesu

Mercedes
Foto: Twitter
13.10.2017.
u 09:52

Fotke su se proširile društvenim mrežama, no neki smatraju da je riječ o reklamnoj kampanji

Nezadovoljni zaposlenik navodno je dao otkaz na prilično grandiozan način – tako da je na bijeli Mercedes nasprejao poruku "Zabij si posao u dupe". Međutim, neki vjeruju da je riječ samo o marketinškoj kampanji.

Na luksuznom autu, između ostalog, napisano je i "Dajem otkaz" i "Najgori šef ikada".

Mnogi koji su podijelili fotografije snimljene u Leedsu u Engleskoj zaključili su da je riječ o nezadovoljnom zaposleniku koji je dao otkaz te da je Mercedes auto njegova šefa. 

Međutim, neki smatraju da je riječ o reklamnoj kampanji. Ako je to istina, može se reći da je kampanja uspjela jer su fotografije postale jako popularne na društvenim mrežama...

Mnogi korisnici ismijali su i ne baš vrhunsku gramatiku vidljivu u porukama na autu.

Ranije ove godine, piše The Sun, proširile su se fotografije još jednog skupocjenog auta zašaranog porukama. Tada je bila riječ o Range Roveru u Londonu na kojem je netko nasprejao "Lomitelj srca" i "Truni u paklu", zbog čega su mnogi povjerovali da se radi o propaloj ljubavnoj priči, no ispostavilo se da je zapravo riječ o reklamnoj kampanji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije