Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili rupu
Povratak na članak

Lažnom ovrhom s računa Tehnobetona oteli milijune

Izmislili su nepostojeću ovrhu. Na naplatu su dostavili krivotvoreni zahtjev za ovrhu kojim je novac skinut s računa

Komentari 3

AN
antonijo
15:00 23.01.2013.

Pa trebalo bi 75% hrvata stavit u zatvor pa sve lopov do lopova.

VL
VV
Vražji Vrag
16:39 22.01.2013.

Kreatori zakona su sami kreirali tu rupu i koriste je.

VL
PI
prava istina
18:23 22.01.2013.

To je upravo najlošiji dio u Ovršnom zakonu da se ovrha može izvršiti bez obzira na pravo žalbe. što znaći da se ti žališ a ovrha je izvršena i poslije se možeš samo plakati. To je presedan Ovršnog kriminala za koji su se ovi "dečki" itekako potrudili i dokazali da je naš Ovršni zakon zapravo cirkusarija. Ima ppostojeći slučaj u kojem ovršitelji oduzimaju imovinu na temelju ovršne isprave koja točno decidirano govori o ovrsi od oko 160 m2 kuće a oni oduzimaju preko 400 m2 što mi ne pripada. Žalba je prosljeđena ali ju Općinski sud ne prosljeđuje Županijskom skoro godinu dana samo da bi mogli izvršiti postupak ovrhe i stranka se može slikati. Izbačena i nemoćna ispred jačih. Ovršni zakon je namijenjen sili u pravosuđu i pojedincima i ide u korist lihvarima i onima koji mogu tlačiti siromašne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.