Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK U centru grada policija provjeravala navode iz anonimnog poziva

Lažna dojava o bombi za esdepeovce

24.01.2009.
u 01:11

Osječka je policija jučer oko 19.30 sati zaprimila anonimnu dojavu da je postavljena bomba u ekskluzivan osječki hotel Waldinger gdje je proslavu braka slavio lokalni esdepeovac, liječnik Zlatko Maksimović, predsjednik SDP-a Osječko-baranjske županije.

Dojava o bombi uznemirila je sve članove SDP-a jer je na proslavu bio pozvan i predsjednik vodeće oporbene stranke Zoran Milanović, no on se, doznaje Večernji list, ipak nije pojavio.

Iako smo sinoć pokušavali doći do članova SDP-a, to nismo uspjeli jer je osiguranje zabranjivalo bilo kakav prilazak hotelu. Budući da se hotel nalazi u samom središtu grada, policija je odmah intervenirala te provjerila teren oko hotela.

– Kad smo sve pregledali, shvatili smo da je riječ o lažnoj anonimnoj dojavi – kazali su nam u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj o dojavi koja je poslana vjerojatno upravo zbog toga jer je u osječki hotel trebao stići šef SDP-a.

U hotelu je pjevao i poznati dalmatinski pjevač Vinko Coce, a uzvanike policija nije evakuirala ni uzbuđivala jer je posrijedi bila lažna dojava.

Maksimović je sinoć slavio svoj treći brak u krugu najbližih prijatelja i rodbine. (K. H.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije