Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na brizi volontera

Lana je slijepa i svoju štenad vidi samo srcem, pomozite joj da progleda

Lana
Foto: Privatni album
1/5
08.12.2016.
u 18:01

Volonteri ne mogu sami platiti operaciju i oporavak, pomozite im novčanom donacijom, a sve informacije možete dobiti na telefon 098/16-94-446

Lana je odrasla na ulici, na ulici je na svijet donijela i svoja četiri šteneta. I nikad ih nije vidjela očima, samo srcem.

Iako ima tek godinu dana Lana je slijepa, vidi tek sjene. Da bi konačno ugledala svoje psiće, mora na operaciju. Trenutno se o njoj i njezinim štencima brinu volonteri Udruge za zaštitu i promicanje prava životinja Rina. Sad su na sigurnom, u Rininoj kućici, zajedno s ostalim napuštenim životinjama koje su ovdje našle utočište do odlaska u novi dom.

I nije joj tu loše, a volonteri će napraviti baš sve kako bi joj se vratio vid. Ipak, Lani nedostaje da bude nečija, da ima svoj dom, svoje ljude. One koji će je maziti i paziti, kupiti joj novi krevetić i igračke, ljude kojima će biti ljubimica, koji će je razmaziti. Dok ih čeka, Lana treba i pomoć jer volonteri ne mogu sami platiti operaciju i oporavak. Želite li im pomoći, novčane donacije možete uplatiti na račun Udruge, IBAN HR1324840081104925854, uz napomenu da je za slijepu Lanu. Ostale informacije možete dobiti na telefon 098/16-94-446.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije