Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
docentica fakulteta
Povratak na članak

Lana Horvat Dmitrović objasnila je brucošima što na FER -u očekuju od studenata

Na jedno upisno mjesto bore se dva najbolja srednjoškolca, no činjenica jest – bez obzira na izvrstan uspjeh na završnom ispitu u srednjoj školi, prelaskom u visokoškolski sustav i najbolji pokazuju manjkavost u znanju koje fakultet očekuje od novoupisanih studenata

Komentari 8

DU
Deleted user
16:16 27.02.2020.

Ja sam upisao FER prije nekih 20ak godina, nakon cega sam i diplomirao. Proveo sam valjda sve skupa 4-5 sati pripremajuci se za prijamni. Prosao bez problema. Ne kuzim svu ovu silnu dramu oko prijamnih ispita.

VL
DU
Deleted user
18:35 27.02.2020.

I tko završi FER, koliko je spreman za rad?! Vrlo malo, da baš ne kažemo ništa. Diplomom su im samo dali pravo i mogućnost da se zaposle na određenom poslu i da radeći počnu učiti o tome što rade. No, FER u tome kod nas zapravo nije nikakav izuzetak. Znam što govorim iz vlastitog iskustva i iskustva bližnjih.

VL
KO
kopemife
14:17 27.02.2020.

Zar prijemni za FER ne sluze upravo tome da bi ljudima detaljno objasnio sto se ocekuje od njih? Cemu ovo pompozno poziranje? Knjiga puna prijemnih s rjesenjima i deri. Ovo je new age generacija koja za sve treba tribinu, sastanak, konferenciju za novinare umjesto skripte koja sadrzi gradivo koje se treba savladati, te dana i vremena ispita.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.