Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnovimo Zagreb ministru Horvatu
Povratak na članak

'Lakonski stav prema obnovi Zagreba je neprimjeren, a ministar nije dorastao zadatku!'

Inicijativa je napomenula i kako njegovo ponašanje demoralizira sve građane koji su u nevolji

Komentari 3

DR
Drazen
12:22 10.02.2021.

"Protestiramo na lakonsko ponašanje ministra Horvata kojim demoralizira sve koji su u nevolji, nanosi štetu procesu obnove i šalje jasnu poruku da velikim i značajnim ministarstvom koje upravlja graditeljstvom, prostorom i državnom imovinom rukovodi čovjek koji tom odgovornom zadatku apsolutnono nije dorastao, govore." Pa što, isti ministar je prethodno upravljao i nekim drugim ministarstvom, za državu i građane važnijim od ovoga. Rezultati su porazni, stoga je završio u ovo mininistarstvo. Odanost mu je glavna kvaliteta, a izreka, praktično poštapalica "za tjedan, dva", postala mu drugo ime.

VL
FE
fefellerunt
20:56 10.02.2021.

Obnova zagreba? Kad za metropoličane , sa svim svojim vezama i privilegijama nema para za obnovu , šta trebaju očekivati oni iz siska i okolice? Neka se sjete onog petrinjca kako je kukao i tražio pare od države, EU ii ostatka svijeta kad je bio potres od 5,2 , kao velika je šteta, e onda je sutradan došao pravi potres pa je onda jadnik probijao policijske barikade jer za nega u državi smeća zakoni ne vrijede uz dodatnu kuknjavu kako mu treba još para, j još para . Xrzga stvar je organizacija , postoji navodno neki dokument domovinske sigurnosti, očito u sigurnost ne spadaju elementarne nepogode , inače ne bi volonteri neorganizirano dolazili, ne bi graševinarci njih tisuće zaposlenih na državnom koritu koji primaju preko 10 000 kn netto za poneki potpis besposličarili nego bi išli pomagati za tu plaću, kao i ostali građevinski poduzetnici koji dan danas čekaju da zatrade dobru paru od države na račun obnove, dok vjerojatno za one požrtvovane poduzetnike koji su išli prvih dana pomagati bez ikakve naknade neće biti posla

VL
BL
Blomberg
20:14 10.02.2021.

Za to je kriv samo HDZ ,taj potres bacio nam je cjelu HR unatrag i sad taj HDZ gura samo svoje ljude da vode Zagreb pocnite sa ciscenjen i to sa Bandicem ne samo pricati, ne spavajte zagrebcani !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.