Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Lagumdžija 'uređuje' Dnevnik FTV-a: Stavljali izjave koje je on tražio

Portal Vijesti.ba javlja da su se s Federalne televizije držali naputaka Z. Lagumdžije
03. ožujka 2012. u 22:33 22 komentara 5 prikaza
NBA finale

Šef BiH diplomacije i SDP-a Zlatko Lagumdžija uhvaćen je kako novinaru Federalne televizije daje naputke na koji će se način urediti središnji Dnevnik Federalne Televizije, prenio je Index pozivajući se na portal Vijesti.ba. Portal javlja da se u video prilozima jasno vidi kako su se s Federalne televizije držali naputaka. Lagumdžija se dotaknuo i hrvatskog premijera Zorana Milanovića, koji je prije nekoliko dana posjetio susjednu zemlju.

Kako nagađaju Vijesti.ba, na snimci se vidi kako Lagumdžija naglašava novinaru da u Dnevnik stavi i njegovu izjavu s konferencije za novinare gdje kaže da ga je impresionirao Milanović kada je rekao: "Bio bi to državni udar kad bih se miješao u rekonstrukciju Vlade Federacije BiH". Upravo je ta izjava objavljena u središnjem Dnevniku.

Također je, po naputku Zlatka Lagumdžije, objavljeno i zašto njegova stranka nije bila na sastanku s HNS-om, a kao posebna vijest bila je da je Hrvatska na sastanak poslala zamjenika ministrice vanjskih poslova pa će tako i sa strane BiH biti zamjenica ministra Lagumdžije.

Adventski ugođaj na jugu
Adventski ugođaj na jugu
Split i Dubrovnik tradicionalno pripremaju veseli program za sve uzraste