Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATO!

Lagala da je studentica, pa nanijela štetu od gotovo 100 tisuća kuna

Davorin Visnjic/PIXSELL
16.07.2021.
u 16:20

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprava i prijevara protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je dovršila istragu nad osumnjičenom 25-godišnjakinjom sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprava i prijevare.

- Sumnja se da je osumnjičena ustanovi na đurđevačkom području dostavila krivotvorene potvrde kao dokaz da je redovni student, na temelju kojih krivotvorenih isprava je dovela u zabludu odgovornu osobu ustanove te ostvarila pravo na novčanu naknadu za studiranje od 2016. do 2020. godine, a na koju novčanu naknadu nije imala pravo jer nije imala status studenta - navode iz policije. 

Osumnjičena je pribavila nepripadnu materijalnu korist od 98.000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprava i prijevara protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO: Na Županijski sud priveden osumnjičeni za ubojstvo oca


 
Ključne riječi

Komentara 1

TV
TvrtkoPlenkic
06:28 17.07.2021.

99,9% da je članica HDZ-a. Živjeli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije