Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"najskuplji pašnjak"

Laburisti Nenadiću: Petrinjci su za vas samo ovce za šišanje

'21.12.2009., Petrinja - Zeljko Nenadic, gradonacelnik.  Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
12.09.2012.
u 22:25

Laburisti su čestitali petrinjskom gradonačelniku na originalnosti jer, eto, "jedini smo u Hrvatskoj koji imamo pašnjak s direktorom i nadzornim odborom"

Građani Petrinje za vas su, očito, ovce za šišanje, poručili su Hrvatski Laburisti gradonačelniku Petrinje. U otvorenom pismu Željku Nenadiću prozvali su ga za neiskorištavanje petrinjske poduzetničke zone koja je zapravo samo livada bez ikakve infrastrukture.

- U stadiju je pašnjaka, a kako se situacija s financijama razvija još dugo će ostati takva - naglasili su Laburisti te dodali kako je u proračunu grada Petrinje za ovu godinu za poduzetničku zonu izdvojeno pola milijuna kuna od kojih 201.000,00 kuna odlazi na plaću direktora, a 87.100,00 kuna na članove nadzornog odbora te iste zone.

- Pitamo Vas, poštovani gradonačelniče, na koje poslovne aktivnosti odlazi ostatak novca ili nam želite priopćiti da ostatak odlazi na košnju trave na najskupljem pašnjaku u Hrvata? - oštro su napali Nenadića te od njega tražili da se očituje postoje li ikakvi konkretni planovi za poduzetničku zonu Petrinja i ako postoje koji su, odnosno ako ne postoje, zanima ih zašto.

Na kraju svog otvorenog pisma Laburisti su čestitali petrinjskom gradonačelniku na originalnosti jer, eto, "jedini smo u Hrvatskoj koji imamo pašnjak s direktorom i nadzornim odborom".

>>Gradonačelnik Petrinje živi u Sisku, ne može biti gradonačelnik

Komentara 5

VA
vadis
23:42 12.09.2012.

Zasto Laburisti, zasto ne Radnicka stranka???

IB
istina_boli
12:16 13.09.2012.

Znam, znam, istina boli.

GL
glog
17:49 13.09.2012.

Marinela. Imaju li tvoji "laburisti" i "laburističke" plaće? Možda si ti tu vijest slabo prenijela iz BBC?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije