Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutina

Zbog šverca duhana Slovencu izgorio automobil

Zapljena duhana i cigareta u Sisku
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
31.03.2015.
u 11:42

U vozilu je još pronađeno i 9,84 kilograma sitno rezanog duhana, koji je oduzet

Namjera da nešto zaradi švercom duhana jednom se Slovencu obila u glavu, jer mu je zbog toga - izgorio automobil. Naime, u nedjelju, 29. ožujka oko 15.50 na autocesti A3 pored mjesta Repušnica, grad Kutina, izbio je požar na osobnom automobilu slovenskih registracija kojim je upravljao 58-godišnji slovenski državljanin.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed djelovanja toplinske energije kada se zapalila plastična vrećica s duhanom, a koja se nalazila skrivena ispod poklopca motora na vrućim dijelovima cijevi ispušnih plinova. Odatle  se požar proširio na sve dijelove motora, a potom i na cijelo vozilo, koje je u potpunosti izgorjelo. Požar su  ugasili vatrogasci Vatrogasne postrojbe Kutina.

U vozilu je još pronađeno i 9,84 kilograma sitno rezanog duhana, koji je oduzet. U vezi ovog događaja policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini proslijediti izvješće, dok će protiv vozača biti podneseno izvješće o počinjenom prekršaju nadležnom carinskom uredu.

>> Policajac iz Zagreba švercao duhan

Komentara 3

SU
sumar
12:17 31.03.2015.

znači da je Janez popušio.

ZG
zgbuco
14:41 31.03.2015.

Da Slovencu!

TA
talijanka
18:38 31.03.2015.

Biser...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije