Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Policajac iz Zagreba švercao duhan

duhan
ilustracija
27.01.2015.
u 10:33

Četrdesetčetverogodišnji policijski službenik Policijske uprave Zagrebačke i njegova 41-godišnja supruga uhićeni su u subotu

Četrdesetčetverogodišnji policijski službenik Policijske uprave Zagrebačke i njegova 41-godišnja supruga uhićeni su u subotu, u 15,20 sati, na parkiralištu autoceste Zagreb-Bajakovo kod Popovače nakon što je u njihovom automobilu pronađeno 205 kilograma rezanog duhana.

Naime, njih su, dok su se vozili u osobnom automobilu zagrebačkih registracija, zaustavili službenici Mobilne granične policije Ravnateljstva policije. Pregledom prtljažnog prostora automobila uočena je veća količina vreća s rezanim duhanom, a nakon pretrage, učinjene po nalogu suda, pronađeno je ukupno 20 plastičnih vreća sa sitno rezanim duhanom, ukupne težine 205 kilograma.

Zbog kaznenog djela nedozvoljene trgovine protiv supružnika će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini biti podnesena kaznena prijava. Vrijednost zaplijenjenog duhana je veća od 40.000 kuna

>> Muškarac (58) iz Slatine uhvaćen u Pitomači sa 80 kg rezanog duhana

Komentara 4

NE
negrito
11:34 27.01.2015.

Murijas popusio

AP
andjelko.paljevic
14:07 27.01.2015.

pa milicajci iz Vukovara svakodnevno nesto svercaju pa ih Ostojic ne zeli hvatati

Avatar Getrib
Getrib
20:05 27.01.2015.

Imao je uzor u političarima i lažnim domoljubima koji su godinama bili zvijezde sudskih hodnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije