Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA

Srpski Kurir tvrdi da ih "diktator Vučić" želi ugasiti

27.06.2017.
u 10:19

Kurir tvrdi da su se pojavili nepostojeći dugovi AMG-a iz 2014. i 2015. godine.

"Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i tvrtke u vlasništvu obitelji Rodić dobile su potvrde od porezne uprave ministarstva financija Republike Srbije da su izvršile sve obaveze koje su u nadležnosti porezne uprave, piše Kurir.

No Kurir tvrdi da je nakon toga predsjednik Aleksandar Vučić krenuo u "gašenje" Kurira iako su podmirili sva dugovanja i obveze.

Kurir tvrdi da su se pojavili izmišljeni i nepostojeći dugovi AMG-a iz 2014. i 2015. godine.

Prije dvije godine na isti način Vučić je pokušao uništiti AMG, ali tada nije uspio pronaći onoga tko će potpisati njegove falsificirane zapisnike o neizmjernim potraživanjima. Glavna inspektorica porezne uprave, ne želeći sudjelovati u tome, dala je otkaz i napustila upravu. I ovog puta su zaposleni u poreznoj direktno iz Vučićeva kabineta dobivali montirane zapisnike, koje su samo potpisivali, ne znajući ništa o njima.

Mediji sve češće izražavaju nezadovoljstvo narušenom slobodom od Vučića i njegovih struktura, a stigla je i potvrda iz Europe za te tvrdnje.

Komentara 7

Avatar Cathriné
Cathriné
20:09 27.06.2017.

Podržavam ga, kurir i telegraf su izrazito antihrvatski nastrojeni

UV
Uvjekprotiv
12:07 27.06.2017.

Sami ste ga birali a mi smo ga se 95te rjesili!

KI
kimi
11:35 27.06.2017.

Kurir ništa netačno o Vučku nije napisao ali ne treba zaboraviti da i on ima povelikih žutih mrlja i da je bio u rangu Informera koji je trenutno Vučićeva udarna pisana pesnica i sinonim za samo dno novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije