Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divjak odgovara na prozivanje:
Povratak na članak

Učenici neće biti vaši taoci

I Jokić odgovorio Hasanbegoviću: “Hvala na doprinosu kurikularnoj reformi”

Komentari 19

RG
RuzaSapina56@gmail.com
09:45 18.01.2018.

Zašto kurkularnu reformu Hrvatske ne provode Hrvatski stručnjaci i intelektualci?

VL
PE
pepomacan
09:50 18.01.2018.

Hahaha!! Divjakica o interesnim skupinama i "neartikuliranim napadima raznih ekstrema i interesnih skupina" na njen tim!! Interesna skupina je upravo HNS i Divjakica koja govori o nekoliko stotina stručnjaka, koji se kao "nisu svrstali ni uz jednu opciju"!! Pa što ona misli da smo se svi najeli ludih gljiva??? Upravo je Budak-Jokićev tim do kraja ideološki svrstan i dekretom "izabran", zapravo postavljen od politike-SDP-a i Milanovića!! Ona opet želi postaviti u "stručne" timove sve lijevo liberalne članove, a posebno voditelje stručnih skupina!! Zato su klevetama i podmetanjima eliminirali proesoricu Dijanu Vican i po medijima pljuju po Jasminki Buljan Culej i drugima koji se ne "uklapaju" u liberalno lijevu opciju!!

VL
LO
lolalola15
11:32 18.01.2018.

na žalost, mi smo taoci ove ministrice i njenih interesa....

VL
DU
Deleted user
10:36 18.01.2018.

Jesenti milu buigulicu, naša djeca neće biti ničiji taoci, ni Bandić Mikijevi, ni Budak-Jokićevi ni HNS-ovi čija je sadašnja eksponentica ministasrka gospoja Divjak dr. Blažica. Sve je to ista neoliberalno-protuprirodna i protuhrvatska interesna klika koju, dok je njoj dobro, bolii ona stvar i za dobrobit učenika i za hrvatsko školstvo. Tko to ne vidi i ne shvaća tomu zbilja nema pomoći. Bojim se da takvih nije zanemariv broj.

VL
CR
CROLINDA
11:59 18.01.2018.

Zlosipović i Jovanović hrvatske udžbenike slali u Srbiju na provjeru a Divjak šalje u Englesku

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
09:45 18.01.2018.

Zašto kurkularnu reformu Hrvatske ne provode Hrvatski stručnjaci i intelektualci?

VL
Avatar vitez
vitez
14:50 18.01.2018.

A učenici mogu biti taoci ministrice Divjak i Jokić???

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:30 18.01.2018.

Kako Soroševci jedni druge brane

VL
CR
CROLINDA
11:57 18.01.2018.

to su naša djeca ministrice nisu ni tvoja ni jokićeva ni budakova ni.............. pa da im dijelite već u vrtiću homoslikovnice. Gospodin je rekao "Jao onome koji sablazni malene - bolje bi mu bilo da se nikada nije ni rodio!"!" i tko će vam slati svoju djecu u takve vrtiće - naši glupani samo kopiraju svjetske sotonarije - zapad je potonuo u homoseksualizam i milijune i milijune pobačaja godišnje a i ono djece što se rodi nastoje im što ranije utuviti ideologiju roda homoseksualizma i pobačaja - kažu da je u EU i u nas prosjek rođene djece po jednom bračnom paru jedan zarez nešto a prosjek ovih migranata s Istoka osam zarez nešto- Bog će kršćanske zemlje koje usvajaju te ludorije pripustit njihovim najgorim neprijateljima koje njihova vjera uči da kada ubiju kršćanina da su time ugodili Bogu - a vama je najvažnije djeci simpatizirati homoseksualizam iako se čini da je homoseksualizam prerastao u psihološki i duhovni "in" i "must have" i pobuna protiv Stvoriteljeva autoriteta i prirodnog poretka stvari kako ih je on zamislio i postavio

VL
RO
rotšild
16:20 18.01.2018.

Največi širitelji laži i mržnje su mediji i političari. Većernji list je na vrhu ljestvice laži o obmana. Ja sam jučer gledao Sabor i znam tko je što govorio a Večernji i ostali širitelji mržnje su izdvojili samo jedan dioo rasprave, ono što je Hasanbegović na kraju rekao ministrici Divjak svi prešučuju. Sram vas bilo. Stidi te se. Takve novine Hrvati ne trebaju.

VL
DU
Deleted user
10:01 18.01.2018.

boli briga M.Bandića za kurikularnu reformu....njega svrbi javna nabava računalne opreme...vidi mile kombinaciju za uzet postotak od nabave ali očigledno mu neki ne daju da umoči sjekiru u med....

VL
TT
tTony
15:17 18.01.2018.

Mozete vi provodit reforme koje hocete ali domaci odgoj dolazi na prvo misto . Dali ste pitali roditelje sto je u kurikulumu prhvatljivo ili to nije bitno izsli smo is jedne partije a sad ova neka nova polako se uvlaci na zadnja vrata.

VL
DU
Deleted user
14:51 18.01.2018.

A je to!

VL
BA
bakulušić
16:22 18.01.2018.

Djeca ne smiju saznati istinu jer bi to bila izdaja davno date zakletve -Druže Tito mi ti se kunemo...! Hasanbegović o tome ne razmišlja i ponaša se neodgovorno. I ne shvaća da djeca ne mogu biti taoci dviju grupacija. Znaa se tko je prvi uhvatio...

VL
M6
miro 62
13:27 18.01.2018.

Strašno je za ovu državu da se uvijek nađe netko "pametan " da ospori aktivnosti vezene za unapređenje školstva.Ili su to neki kvazi intelektualci i zasljepljeni desničari ( Hasanbegović) ili neškolovani bivši komunjare (ali u doslovnom smislu) kao Bandić,koji od od škole ima seminare koje je pohađao u Kumrovcu,a daje si za pravo da sve kritizira. Nažalost ,djeco bježite što prije van iz ove žabokrečine u kojoj caruju primitivci i polupismeni partiski poslušnici ( i HDZ-ea i SDP-a ) ,jer među njima više nema razlike

VL
Avatar bodavica
bodavica
16:22 18.01.2018.

tko je uopće taj Hasanbegović i odakle se on najednom pojavio i postao glavna ličnost u Hrvatskoj???????

VL
ON
ON
12:46 18.01.2018.

Za našeg "uvaženog povijesničara"kurikulum je neprihvatljiv, i to radi informatike.Tome čovjeku nije kurikulum u prvom planu,nego je bitno ko u tom poslu nebi trebao raditi.Sramota da imamo saborske zastupnike koji sjede u saboru da bi proturili nekakve ideologije,ili osobne interese, a ne da novim generacijama,omogući kvalitetnije obrazovanje,samim tim društvu kvalitetno obrazovane kadrove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.