Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protest u bruxellesu
Povratak na članak

Kurdi provalili u Europski parlament. Traže pomoć protiv ISIL-a

Jučer je 70-ak Kurda prosvjedovalo i ispred nizozemskog parlamenta u Haagu

Komentari 27

MM
mojski.moja
19:35 07.10.2014.

vidi ti ovo..prije nekoliko dana su kurde gledali kao teroriste, cak je njihova borba bila u crnoj listi amerike,i njihova organizacija je bila od amerike i europe kao teroristicka zabranjena, a sada ih naoruzavaju amerikanci i europa..!..zatim ovi provaljuju u u brisel.dok su palestincima cak i zabranu protesta odredili,i ako su ginuli djeca, a kuce,bolnice i un zgrade bile bombardirane ,cak su te koje bombardiraju i podrzavali zapadnjacki rezimi..a jedno opcenita medijska cenzura je bila u zapadu da ne prikazuju i dozvole istinu,i proteste..kakav je ovo svijet postao, dok jedne podrzavaju i pored toga da vide kako ubijaju djecu, druge koji zive u bezpravdi e njih nece ni da daju mogucnost slobode

VL
MM
mojski.moja
19:36 07.10.2014.

zapad igra trostruku ulogu, i za nji su i kurdi samo zrtva nista vise

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:19 07.10.2014.

Zasto ne idu u Azijski parlament. kave veze ima Europa s Kurdima. Koliko je meni poznat zemljopis Kurdi zive u Azijskim drzavama.

VL
BF
brkonja fra brkati
14:43 07.10.2014.

Zapadnokršćanska civilizacija je totalno propala.Imala je svoje ružne i crne trenutke za vrijeme križarskih ratova i srednjeg vijeka,ali je u 20 stoljeću ipak došla na nekakav nivo,koji je uključivao humanost,etiku i moral.No cionističke khazarske elite sa istoka,koje su postepeno nadirale i naseljavale Europu i SAD,potpuno su iskvarili i poništili sve što je bilo dobro u toj civilizaciji. Laž,prijevara,obmana,spremnost na bilo koji zločin da se opravda cilj,a to su beskrajna pohlepa i lakomost u svezi otimanja materijalnih sredstava,bogaćenja i što veće moći,njihov je zaštitni znak.U cionista nema ništa plemenito,samo zlo i izopačenost.Oni nikad u povijesti nisu napravili niti jedno opće dobro.Iza njih ostaje samo krv,znoj i suze.Naravno,ne njihove ,nego tuđe.Neprijatelji svih ljudi i svakog života,kancerogeni tumor na planeti.

VL
BF
brkonja fra brkati
14:35 07.10.2014.

ISIL je zajednički zločinački pothvat,ideologa korporativnog fašizma sa Wall Streeta i njihovih saveznika, bula iz Saudijske Arabije i Katara,uz debelu asistenciju Turske.Prvi je cilj bilo rušenje bashar Assada i ponavljanje iračkog i libijskog scenarija u Siriji.Nakon što zbog snažne podrške Rusije prema Siriji . nisu uspjeli,prebacili su djelovanje ISIL-a u Irak,gdje su opet napravili totalni nered i sada opet jurišaju na vladu Assada.Uloga Turske je ovdje dogovor sa Wall Street-om i zeleno svjetlo da se vojno unište i poraze Kurdi,a nakon toga slijedi zahvala Tusrke i uzvrat usluge sa upadom u Siriju.

VL
KO
Križ od suza
14:18 07.10.2014.

Ovakvu bešćutnost, okrutnost, bestidni muk kvazi intelektualne elite diljem svijeta ne bi se mogla zamisliti ni u najokrutnijem scenariju rigidne i prljave znanstvene fantastike a samoživa pro demokratska klika cijeloga svijeta promatra udobno zavaljena u svoju komformističku fotelju i melje li melje milozvučnu poetiku prava i sloboda da se čovjek rasplače od ganuća kad ne bi znao skim ima posla. Ova licemjerna klika cijeloga svijeta ponavljam cijeloga svijeta sa Turcima i SAD na čelu koordinirano smišljeno, lukavo i zločinački zajedno sa jahačima apokalipse vrši najmostruozniji genocid novije povijesti. Hrabrim kurdskim borcima koji svjedoče cijelom svijetu kako se bori protiv zla želim da izdrže da žarom srdaca svojih brane svoju grudu i neka im dragi Bog bude na pomoći ako su ih svi napustili Gospodin neće.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:24 07.10.2014.

Bravo, Kurdi, treba uznemiravati blagajnike kalifata koji vam kolju sunarodnjake.

VL
HA
harakiri
19:06 07.10.2014.

kako ih za ovo nisu uhapsili? dvostruki standardi, imigrantima iz Azije je sve dopušteno

VL
HR
HRVATSKA89
14:14 08.10.2014.

sve veci je broj ovih izbjeglica u EU ako se pod hitno nesto ne napravi da se vrate u svoje zemlje bit ce gadnih nereda po EU metropolama a oni znaju da u EU nece dobiti metak u celo kao doma za vrijeme protesta

VL
UN
unbekant
10:07 08.10.2014.

Europa i amerika da su mislili na kurde oni bih davno jos ulaskom americki osvajaca u Iraka,dali ili osnovali Kurdima drzavu,nego americi i europi su vazni naftni izvori,i velika polja nafte,a kurid su za njih apsolutno nevazni

VL
EU
euzebije
14:55 07.10.2014.

Ne svidjaju mi se vasi komentari, kad pisete kako EU i medjunarodna zajednica nisu pravedni. Znam da nisu bili pravedni kad je kod nas bio rat, ali oni su se promjenili. Nisu oni vise takvi da gledaju samo kako opljackati druge i zaviti ih u crno...vjerujte mi, dobri su i posteni i pomoci ce Kurdima, samo im treba koja godina da se malo priberu.

VL
Avatar petrolio
petrolio
13:57 07.10.2014.

briga EU što zlotvori iz ISIL-a Kurde kolju kao životinje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.