Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEVARA

Kupovao auto pa telefonski razgovor platio 656 kuna

auto mobitel
Goran Jakuš/PIXSELL
09.03.2010.
u 13:11

Z. L. je slučaj prijavio policiji tvrdeći kako je 28. siječnja nazvao broj mobitela nepoznate osobe koja mu je dala telefonski broj autokuće na području Slavonskog Broda s kojom je Z.L. potom obavio dvosatni telefonski razgovor.

SLATINA – Dvosatni telefonski razgovor s nepoznatom osobom iz oglasnika, koja je nudila povoljnu prodaju osobnih automobila, stajala je Z. L. (23) s područja Općine Mikleuš 656 kuna telefonskog troška.

Zbog sumnje da se radi o prijevari, Z. L. je slučaj prijavio policiji tvrdeći kako je 28. siječnja ove godine nazvao broj mobitela nepoznate osobe koja mu je, pak, dala telefonski broj autokuće na području Slavonskog Broda s kojom je Z. L. potom obavio dvosatni telefonski razgovor.

Automobil nije kupio, a sa spornim telefonskim brojem više nije uspio stupiti u kontakt. Da se radio o prijevari, doznao je kada je dobio astronomski telefonski račun.

 

Komentara 3

AK
akil
22:36 09.03.2010.

Sam je telefonirao,sam je odabrao vrijeme i trajanje razgovora,i sada da tu budalu brani sud i policija.Ako oni koje on priziva u pomoć nemaju pametnija posla,neka čuvaju ovce jer dade se dobro zaraditi a nikoga oštetiti!

Avatar sultan46
sultan46
18:44 09.03.2010.

ahahha koji konj,,pa sta ima 2 sata pricati na tel..mogao je kupiti za to vrijeme cijeli auto u dijelovima,,,

HE
Heracle
19:29 11.03.2010.

Kako je uvijek govorio moj stari: \"ovce se šišaju !\". Dobra je šema s registracijom takvog broja, samo treba odugovlačiti razgovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije