Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV

Kupio sat za 5,59 dolara pa ga prodao za - 35.000 dolara

Zach Norris
Foto: Facebook
1/2
22.02.2015.
u 21:14

Riječ je o prilično rijetkom modelu, proizvedeno je manje od 1000 primjeraka

Zachary Norris iz Phoenixa u SAD-u dobro je prošao u šopingu u dobrotvornoj trgovini Goodwill. Kupio je ronilački sat Jaeger-LeCoultre iz 1959. godine za samo 5,99 dolara. Znao je da vrijedi više, no nije imao pojma koliko... Sat je, naime, prodao kolekcionaru iz San Francisca za 35.000 dolara i sat Omega Speedmaster vrijedan 4000 dolara.

Iako je ljubitelj satova, Norris nije mogao odbiti ovakvu ponudu. Riječ je o prilično rijetkom modelu, proizvedeno je manje od 1000 primjeraka.

- Znao sam da ga neću zadržati jer je iznad mojih mogućnosti da imam takav sat - rekao je Norris. Neočekivano bogatstvo pomoći će mu u financiranju vjenčanja koje već duže vrijeme planira.

>> Policajci na dnu bazena naišli na neočekivano otkriće

>> Novine stare 135 godina pronađene u stropu muzeja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije