Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALI SE

Policajci na dnu bazena naišli na neočekivano otkriće

bazen
Foto: ilustracija
05.12.2014.
u 18:30

Vlasnik posjeda, čiji identitet nije otkriven, neće biti procesuiran

Brazilski su policajci, gledajući iz helikoptera, naišli na neočekivano otkriće veliku svastiku na dnu bazena, prenosi CNN.

Policajci su letjeli helikopterom u sklopu istrage otmice kada su u bazenu na jednom privatnom posjedu u Pomerodeu u južnoj državi Santa Catarini zatekli drevni simbol koji se u današnjem svijetu najčešće povezuje s nacističkim režimom Adolfa Hitlera. Policija tvrdi da je svastika u bazenu već 13 godina. Vlasnik posjeda, čiji identitet nije otkriven, neće biti procesuiran jer, kako kažu policajci, nije promovirao nacizam, a riječ je o privatnom posjedu.

Brojni nacisti iz Njemačke i Austrije pronašli su utočište u Južnoj Americi nakon Drugog svjetskog rata bježeći od progona za ratne zločine, a neki od njih su i uhvaćeni. Santa Catarina i inače je dom brojnim europskim imigrantima, a u gradu Blumenauu svake se godine održava Oktoberfest.

 

>> Kupci se šokirali kad su ugledali što je na fotografijama kuće za prodaju

>> Šokirali se kad su vidjeli u čemu se zaputio u Bermudski trokut

Komentara 4

DU
Deleted user
00:52 23.02.2015.

molim da se izrazavate cisto hrvatskim jezikom kako bi mi domoroci znali i razumili o cemu se tu radi u hrvatskim novinama, a ova svastika je mnogo lepa

SM
smajlic800
00:20 06.12.2014.

Pa...bile su koliko se sjecam cak neke spekulacije da je sam Hitler pobjegao u te krajeve te da nije mrtav

Avatar ucjena
ucjena
06:35 06.12.2014.

nezna svatko, sta je svastika, objasnite ljudima, sakrivate fasizam, ili interes, a nece biti procesuiran, vidi se da nece, ajd nacrtaj, ga ti u stanu, pa ces vidit,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije