Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOM NIJE JASNO

Kupca zaprepastila obavijest na polici s čokoladama: 'Bila bi to noćna mora za nutricioniste '

Čokolada
Sandra Simunovic/PIXSELL
31.10.2021.
u 17:21

Piše samo u “normalnim količinama za kućanstvo” – napisao je muškarac iz Lauffena na rijeci Neckar

Kupac koji je prije nekoliko dana kupovao u poznatom trgovačkom lancu u njemačkoj saveznoj zemlji Baden-Württemberg začudio se sadržajem jedne obavijesti koju su djelatnici trgovine napisali na polici s popularnim čokoladama. 

U obavijesti se navodilo da kupci tijekom jedne kupovine smiju kupiti čokoladu samo u ograničenim količinama, odnosno onoliko koliko je tjedno dovoljno za jedno kućanstvo – a to je ni više ni manje nego 120 komada čokolada.

– Obratite pozornost na sitna slova. Piše samo u “normalnim količinama za kućanstvo” – napisao je muškarac iz Lauffena na rijeci Neckar koji je sve objavio na Twitteru.

Nije dugo trebalo da tvit postane tema u njemačkim medijima, međutim nije poznato koliko grama ima čokolada čija je kupnja ograničena

Portal Der Westen piše kako je zbog pandemije koronavirusa očekivano da bi moglo doći do toga da se u ograničenim količinama prodaje tjestenina, toaletni papir, brašno ili šećer, ali čokolada ograničena na 120 komada po kupcu je malo neobično.

– Pa bila bi noćna mora za nutricioniste i zdravstvene djelatnike da se tolika količina čokoladnih pločica zapravo konzumira tjedno po kućanstvu – zaključio je Der Westen, prenosi Fenix-magazin. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije