Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše klora?

U dobrom su stanju: Djeca nakon kupanja u bazenu završili na hitnoj

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.07.2018.
u 18:28

Istarska policija primila je u ponedjeljak oko 13 sati dojavu da u turističkom naselju Lanterni nekoliko djece ima problema s disanjem i kašljanjem, a sumnja se da je u bazenskoj vodi bila prevelika koncentracija klora

Trinaestero djece zatražilo je u ponedjeljak liječničku pomoć nakon kupanja u bazenu u turističkom naselju Lanterni u općini Tar-Vabrigi, u vlasništvu Valamara, izvijestila je policija, a u pulskoj Općoj bolnici doznaje se da su sva u dobrom stanju i da će se nakon promatranja vratiti u Poreč.

Ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić rekla je za Hinu kako su sva djeca pregledana, da su u dobrom stanju i da će ih nakon detaljnog promatranja pustiti i vratiti u Poreč.

Istarska policija primila je u ponedjeljak oko 13 sati dojavu da u turističkom naselju Lanterni nekoliko djece ima problema s disanjem i kašljanjem, a sumnja se da je u bazenskoj vodi bila prevelika koncentracija klora. Istraga traje.

Policijski službenici obavit će očevid i poduzeti druge radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja.

Dosad je liječničku pomoć zatražilo trinaestero djece u dobi od četiri do 15 godina koja imaju blaže smetnje s disanjem i povraćanjem, izvijestila je policijska službenica za odnose s javnošću Suzana Sokač.

Komentara 2

OB
ObrenM
16:53 09.07.2018.

Vjerovatno puno klora?!

RI
rightside
17:24 09.07.2018.

puno klora jer su se valjda turisi "kasno najavili" pa vlasnik nije "stigao" ocistit bazen onako kako to treba bit izvedeno,,(sta i kosta)))) nego je to htio ubrzat po svom sistemu,,, nista cudno, skrtost povezana sa ljenoscu i to je to,,))) ko je vlasnik ni netreba puno pogadat,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije