Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV OBZOR
Povratak na članak

Kuljiš: Tko je misteriozna Branka Jagar, šefica kabineta Mirele Holy?

Denis Kuljiš u iscrpnom članku o novoimenovanoj šefici kabineta ministrice zaštite okoliša Mirele Holy koja je na ovo mjesto stigla nakon smjenjivanja dr. Sanje Kalambure.

Komentari 8

FR
fran108
10:23 19.05.2012.

kuljiš......ha, ha , ha ha , ha .....ha, ha ! taj lik mi jee fakat smijurija do haja .

VL
ĆA
ćaćaća
22:14 18.05.2012.

kad čovijek pogleda ovu facu ne može a da ne zamjeti kako intelekt iz nje isijava:))

VL
Avatar madcap
madcap
23:27 18.05.2012.

Šta je je, Kuljiš je pravo osvježenje u VL-u koje oduševljava čitatelje, a posebno komentatore.

VL
OB
-obrisani-
08:30 19.05.2012.

Jbt šta je čovik smrša..stari jel blizu kraj??

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
10:37 19.05.2012.

Pazi plaćeni agitprop SDP-a. Da je Mirela Holy HDZ ili HNS razapeli bi je uzduž i popreko zbog toga što drži tehnički zahtjevan resor bez iskustva i bez kvalifikacija (dokotrirala eko feminizam - kategorija društveno-humanističke znanosti). Nadalje na odgovorno mjestoto je postavila osobu povezanu sa hrvatskim podzemljem. Branka Jagar je islužena gangsterska cura, da ne upotrijebimo gore izraze, sa kupljenom diplomom i sumnjivih sposobnosti (vertikalno radno iskustvo). Ali to je u redu kada je u pitanju SDP, Mirela Holy je divna i krasna.

VL
AM
amato
10:55 19.05.2012.

Pravi novinari - istraživači bi se u biti trebali boriti protiv svake gluposti iliti dogme, oni bi trebali daklem \"rasturati\" žabokrečinu bilo koje vrste. Kuliš je u tome najbolji. Zato Mirko, pardon, Denise naprijed.

VL
DU
Deleted user
12:52 19.05.2012.

Šta reći o SDP kadroviranju, dno dna, nakon one s kaznenom prijavom sad ova. Tko je ta "misteriozna" ima na tportalu: "Tajnica kabineta ministrice zaštite okoliša i prirode Mirele Holy postala je Branka Jagar. U imenovanju te POLITOLOGINJE na visoku funkciju u SDP-ovoj vladi ne bi bilo ništa sporno da otprije nije poznato da je riječ o negdašnjoj glasnogovornici Miroslava Kutle najmoćnijeg HDZ-ova tajkuna, koja je gorljivo branila interese svoga gazde. Imenovanje Branke Jagar iznenađuje i zbog slučaja iz svibnja 2002. kada se pojavila na zagrebačkom Županijskom sudu na suđenju Ivici Bertiću i Samiru Ivoševiću u svojstvu svjedoka zajedno s bivšim suprugom Romanom Bolkovićem. Govorila je o poznanstvu s pokojnim Vjekom Sliškom".

VL
SA
samograd
16:15 19.05.2012.

tko je denis kuljiš to se zna ,on je napisao da hrvatska nema smisla postojati !da se nebi popustila pažnja ,kad denis o nekome napiše nešto loše ili dobro kritičko promišljanje mora biti na \"code red\"!! nakon tekstova kuljiša i njegovih drugova iz čopora treba biti upozorenje PAZI OTROV !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.