Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPORUKA LIJEKOVA
Povratak na članak

Kujundžić: Za dugove veledrogerijama treba tražiti kratkoročna i dugoročna rješenja

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) Drago Prgomet poručio je istovremeno kako hrvatske bolnice nikada nisu ostale bez lijekova, pa neće ostati ni sada.

Komentari 5

AN
antonelić
18:53 12.07.2019.

kada ovo pročitam , veselim se 31. u mjesecu kada uplaćujem pedeve u državni proračun ... kada se sjetim , pak , vlade dr.ive sanadera , mislio sam da ne može gore od toga , ali plenki me razuvjerio ...

VL
RI
rimac444
15:01 13.07.2019.

Veledrogerijama treba prepoloviti dugove, jer nabijaju cijene koristeći situaciju, uz to zna se da je tu velika mafija sa liječnicima koji propisuju lijekove iz zaliha, često neučinkovite. Do je zdravstvo u državnim rukama treba uvesti i centralnu veledrogeriju za čitav sustav

VL
RP
rpzagreb
14:54 12.07.2019.

Naravno, sa tom izjavom je riješio sve probleme neplaćanja. Sa ovakvim pristupom taj i slični u realnom sektoru ne bi mogli zaraditi za kilu kruha.

VL
TI
tintara1
14:11 12.07.2019.

Ministar je izjavio da će morati neke račune platiti, a neke neće tako brzo. Sada mislim da bi trebalo osnovati povjerenstvo koje će se baviti problematikom i donijeti zaključak da institucije rade svoj posao. Nakon toga najbolje bi bilo angažirati, po mogućnosti, stranu konzalting tvrtku koja će dati prijedlog rješenja problema koje nitko neće vidjeti, i poslati račun sa udaljenih otočja (po mogućnosti Barbados) od 37.000.000 Kn. Slijedi ostavka ministra i povratak u sabor nakon što Nacional, Index ili Telegram otkriju aferu. Bijedna naša domovino.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.