Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kujundžić o glasovanju za opoziv: Igraju se dnevne politike, a nemaju argumente

Važna je poruka da treba kritizirati argumentima, a ne na sustavu zdravstva, koji je osjetljiv, nastupati bez njih da bi naciju skretali u pogrešnom pravcu.
18. listopada 2019. u 14:48 1 komentara 212 prikaza
Milan Kujundžić o glasovanju za opoziv
Pogledajte galeriju 1/2

Zahvaljujem se onima koji su glasali protiv prijedloga o mojem opozivu. Potvrdilo se da su oni koji se igraju dnevne politike, iz Mosta i ostali koji su to podržali, nastupili neargumentirano. Pozivam ih na dijalog, vrata ministarstva uvijek su otvorena, kad god imaju kritički opravdane prijedloge. Dapače, vrata će biti i zatvarana kada dođu s konstruktivnim prijedlozima koje nažalost - nemaju, komentirao je ministar zdravlja Milan Kujundžić današnje glasovanje u Saboru. 

Rasprava o povjerenju ministru zdravstva Milanu Kujundžiću Sabor Glasovanje o povjerenju: Opoziv nije uspio, Kujundžić ostaje ministar

Glasalo je 127 zastupnika, za njegov opoziv bilo je 48 zastupnika dok ih 79 nije podržalo taj prijedlog, što znači da ostaje na funkciji ministra. A ovo nije bio prvi put da oporba traži Kujundžićev opoziv.

 

- To što njihov prijedlog nije prošao, nije ojačalo niti oslabjelo moju poziciju. Već je samo važna poruka da treba kritizirati argumentima, a ne na sustavu zdravstva, koji je osjetljiv, nastupati bez njih da bi naciju skretali u pogrešnom pravcu. Dakle svi koji nešto znaju neka dođu pa ćemo lijepo razgovarati - poručio je Kujundžić.

 

 

ČUDNI ŽIVOTNI PUTEVI
Danas je poznati hrvatski glazbenik, a nekoć je pobjeđivao Đokovića sa 6:0!
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati