Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošao
Povratak na članak

Kujundžić: Ni spletkama me nisu zaustavili na putu prema pobjedi

Kujundžić je na izborima u PO Malešnica – Špansko – Vrapče pobijedio Udiljaka. Da nije uspio, ostao bi mu još jedan pokušaj

Komentari 25

VT
vozac-traktora
21:42 28.03.2012.

Ajmoooooo!

VL
VT
vozac-traktora
21:45 28.03.2012.

Koja je ovaj Strier politička kurba za ne povjerovati!

VL
Avatar madcap
madcap
21:57 28.03.2012.

Ovaj hodočasnik nema šanse jer bi to značilo da HDZ preuzima klerikalna desnica. Jadre ili eventualno Dado jedini dolaze u obzir.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:13 28.03.2012.

Gospodine Kujundžiću, gospođa Jadranka Kosor je vaša stranačka kolegica, bez obzira što vi pucate na njeno mjesto i sramotno je što ovakvim vašim istupima prema van proizvodite situaciju nereda u stranci, jer će to članstvo sankcionirati svojim odustajanjem od HDZ-a kao stranke. Članstvo se već osipa i ako jednog dana postanete predsjednik, više nećete imati stranku, jer stranka neće imati bazu. Do izbora je još puna dva mjeseca, prema tome, skulirajte se i shvatite da niste vi na prvom mjestu već stranka i Hrvatska, a to ste izgleda izgubili iz vida!

VL
PG
praseca gripa
22:25 28.03.2012.

Ovaj covjek ce pobijedit jer ima kvalitete! Nije se nigdje osramotio,a dovoljno je pametan da nadmasi sve ove druge koji se povlace po kojekakvim govorkanjima,iako ni to nije odlucujuce.

VL
PE
pemec
22:25 28.03.2012.

ušutite već jednom s tim prepucavanjem po medjiima, kaj ste maloumni? Ogavni ste svi zajedno, nemate vi nikakve veze s domoljubima, kad biste to bili ne biste blatili stranku koja je stvarala Hrvatsku i koja treba biti opozicija ovim luđacimama na vlasti, srozavajući ugled kolegasma srozavate sebe!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:32 28.03.2012.

kod nas se zbog ovakvih članstvo već osulo! ne znam tko će ga moći više vratiti! ovo je nečuveno. umjesto da se bave unutarstrančkim radom, oni praše po medijima i po novinama! sve one koji se izjašnjavaju u medijima mimo glasnogovornika hdz-a trebalo bi isključiti iz stranke, jer nanosi štetu stranci!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:42 28.03.2012.

glupani, šta me minusirate zbog istine. jel hoćete da vam napišem gdje se članstvo osulo? dajte već jednom otvorite oči i shvatite kad vam se servira istina. niste sposobni akceptirati istinu ni kad vam je pod nosom, a vodili bi državu. moš mislit kakva bi ta država bila! fuj.

VL
Avatar madcap
madcap
22:52 28.03.2012.

Članstvo HDZ-a je jedinstveno u podršci predsjednici Kosor kako pokazuje i zadnja anketa na VL-u (65 % za Jadru).

VL
ŠI
šifra2
23:13 28.03.2012.

Kujundžić prešućuje da je za predsjednika PO Stenjevec izgubio izbore od dr. Udiljaka za predsjednika Područnog odbora! kampanja koju su vodili on i Hebrangova kamarila bila je sve samo ne civilizirana!

VL
OB
-obrisani-
23:43 28.03.2012.

....među članstvom još uvijek vlada strah ..... tako to rade oni iz pokreta za nJU.........šire strah i služe se ucjenama.....

VL
OB
-obrisani-
23:45 28.03.2012.

madcap - poanta je u tome što ne odlučuje članstvo, već detuđmanizirani delegati.....ZNA SE !

VL
PO
podravec
08:35 29.03.2012.

nesalomljiva, žalosno je da članstvo već davno nije sankcioniralo odustajanjem od HDZ a trebalo je najkasnije onda kad je počelo « identificirati, locirati,uhititi i transferirati» A kad ni tada nije onda barem kad je veliko manipulator odlučio da se NIŠTA ne poduzima protiv promijenu haaške optužnice u «Zajednički zločinački podhvat» nego su mu i dalje frenetično pljeskali i čak na grobu Franje Tuđmana neki skandiral Ivo, Ivo. Pa i postavljanje drugarice Kosor na mjesto predsjednice stranke su progutali. A baš ona je najzaslužnija za izborni poraz stranke. Ona je bila ta koja je omogućila treći mandat Bajiću a znala je tko je on. Zašto?

VL
DO
doktorica
08:44 29.03.2012.

, a važno je tko će postati prvi hadezeovac Zagreba – kaže Kujundžić.......kome je to važno?!

VL
OB
-obrisani-
10:07 29.03.2012.

doktorica - to je važno kompartiji kine - koja podrška....dlja pragresa.......ha ha ha....

VL
OG
Oger
12:13 29.03.2012.

Kad netko tko ide na grob Pavelica zeli biti najvazniji u stranci onda to za mene znaci legalizaciju nacionalizma, klerikalizma i nacisma u stranci. Sramota, ne samo za stranku, vec i cijelu zemlju.

VL
OG
Oger
12:16 29.03.2012.

Jucer slusamo kako Vukovar ima premalo lijecnika, a ovaj \"domoljub\" ode u politiku umjesto da se javi u Vukovar. Sram ga bilo.

VL
OB
-obrisani-
13:55 29.03.2012.

U interesu je Hrvatske, u interesu je sveukupne demokracije, a ne samo u interesu HDZ-a da na skorim unutarstranačkim izborima dođe do potpune smjene vlasti u HDZ-u u vidu preuzimanja stranke od novih ljudi, a Milan Kujundžić je zasigurno dobra opcija za HDZ, a time i za Hrvatsku. Postoje tu i drugi kandidati, recimo Drago Prgomet... Opasno je mišljenje i htijenje onih koji bi na čelu HDZ-a rado gledali Jadranku Kosor, Milinovića... ili druge Sanaderove ljude jer bi to bio jamac jednoumlja i sprječavanje mogućih promjena u Hrvatskoj i sukladnotome konstantne vladavine jedne političke opcije u što se pretvorio HDZ/SDP, a razlike su samo simboličke. Jednoumlje ste imali 50 godina. Demokracija zahtijeva višestranačje.

VL
PO
porobija24
14:29 29.03.2012.

Milan Kujundžić je ušao u bitku za predsjednika HDZ-a da nahrani svoj kamenjarski genom i bolesne ambicije. Sve je dobio zahvaljujući HDZ-u: sjetite se samo kako je po nalogu Andrije Hebranga rušio uglednog prof. Paladina s mjesta ravnatelja Rebra. Potom ga njegov kum Neven Ljubičić, tadašnji ministar zdravstva -za zasluge - imenuje ravnateljem bolnice u Dubravi. S te pozicije upravlja svojom privatnom poliklinikom, gradi vile na Markuševcu, ni Čačić mu nije ravan po sposobnostima... Ako su to nova lica HDZ-a onda nam ništa ne preostaje nego čekati 20. svibnja (njemu bi ipak bio draži 10. travnja) i uživati u tome kako se zvijeri trgaju i uništavaju plijen koji ih je na različite načine hranio godinama...

VL
JA
jamanuša
16:09 29.03.2012.

ako žele jaki domoljubni HDZ onda ste pogodna osoba , možda se i ja vratim svome jatu kojeg sam stvarao

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.