Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednički kandidat

Kujundžić: Bit će istraženi, procesuirani i osuđeni svi koji su krali

Kujundžić u Vinkovcima
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/4
17.12.2014.
u 22:20

Na predizbornom skupu večeras u u Vinkovcima, admiral Davor Domazet Lošo rekao je da je program predsjedničkog kandidata Milana Kujundžića – ako je 1995. bila Oluja koja je oslobodila Hrvatsku od agresije – ovo Oluja 2 koja će osloboditi Hrvatsku od unutrašnje agresije

Na predizbornom skupu večeras u u Vinkovcima, admiral Davor Domazet Lošo rekao je da je program predsjedničkog kandidata Milana Kujundžića – ako je 1995. bila Oluja koja je oslobodila Hrvatsku od agresije – ovo Oluja 2 koja će osloboditi Hrvatsku od unutrašnje agresije. S tim se složio i Kujundžić i rekao kako iz Vinkovaca kreće u projekt Nova Hrvatska, Oluju 2.

– Promijenit ćemo Hrvatsku i napraviti zemlju u kojoj ćete vi, mladi ljudi koji ste večer s nama, moći živjeti bolje. Ova zemlja se rasprodaje, u njoj je korupcija i kriminal, a sve to je dovelo do siromaštva i depresije. Kažu da se ništa ne može promijeniti. Oni znaju da će se sve doznati 28. prosinca i da će završiti u zatvoru čistiti WC. Ovo nije prijetnja već poruka. Bit će istraženi, procesuirani i osuđeni svi oni koji krali i napunili džepove vašim novcem. Pitat ćemo gdje je tko bio '94. i kako je uhićen Gotovina – rekao je Kujundžić dodajući kako će neki odgovarati i za funkcije koje su obavljali, uključujući Josipovića i Mesića, koji će "odgovarati zato što nisu činili i zato što su propustili činiti".

– Kada Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović nisu htjeli sudjelovati u televizijskom sučeljavanju, rekli su zapravo, kako s vama nemaju što razgovarati. Hrvatskoj je dosta ropstva kroz stoljeća, ali i zadnjih godina. Mi ćemo urediti državu Hrvatsku i počet ćemo od temelja, a temelj je referendum iz 1991. i Domovinski rat. Uz grb i zastavu, stajat će i geslo "Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto". Uredit ćemo pošteni izborni zakon o kojemu ćete vi odlučivati, sudstvo i DORH će raditi prema zakonu i neće biti štićenih i štićenika. Ova sadašnja vlast će vas napraviti zarobljenicima ili će vas otjerati van iz Hrvatske. Svi koji ne iziđu na izbore potpisnici su ovakve Hrvatske, a koji izađu, neka biraju prema svojoj savjesti. Napravit ćemo za dvije godine novu zemlju iz koje nećete odlaziti osim da bi turistički putovali ili prodavali svoje proizvode. Siguran sam da ću okupljati za suradnike najbolje ljude iz Hrvatske i svijeta, kao što sam znao odabrati suradnike kao ravnatelj bolnice Dubrava od koje sam napravio vrhunsku zdravstvenu ustanovu. Obnovit ću Hrvatsku u svakom smislu, a voditi državu može samo slobodni predsjednik, a ne Kolinda Grabar-Kitarović kojoj je najveći donator Zdravko Mamić. Tko ne izađe na izbore, izdao je Hrvatsku – zaključio je svoje izlaganje na vinkovačkom predizbornom skupu Milan Kujundžić.

>> Kujundžić: Bauk treba podnijeti ostavku

Komentara 68

DR
Drivoex
23:20 17.12.2014.

Milane bez obzira što te UDBA kandidovala završit ćeš kao i Vidošević, jedina razlika on se možda i izvuče ali ti teško. Vilu sagraditi u pola godine nije lako. Tko je platio građenje Milane kao što mnogi pitaju a svivi mediji ŠUTE, KOMANDA nema pisanja o Milanovom bogatstvu. Milane pročitana su knjiga svi to vidimo.

CR
crvenipopivan
23:16 17.12.2014.

"RADIKALAN" Milan jer takav mora i biti tako mu naredili oni ONAJ koji ga je kandidirao. Milane Đaba rekli bi u tvom kraju narod vidi ČIJI SI IGRAČ i za koga radiš, neće više proći kod naroda novi Stipa Mesić

CR
crvenipopivan
23:14 17.12.2014.

Nadam se Milane da će biti tako, da će biti osuđeni svi koji su krali i oni koji su plaćali FIRMI koja je gradila tvoju VILU u Markuševcu a koje uopće nema u tvojoj IMOVINSKOJ KARTICI, čija je jeli onih koji su plaćali građenje vile tvom ortaku Milane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije