Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele živjeti

Kujica Lola i njezina četiri šteneta hitno trebaju smještaj

Lola
Foto: Privatni album
1/3
12.05.2016.
u 15:30

Otkud je došla, tko ju je izbacio na cestu, pitanja su bez odgovora. Mlada kujica sigurnost je pronašla u jednom štaglju u blizini Nove Gradiške, u kojem je na svijet donijela četiri šteneta.

Imaju njezini potomci samo 14 dana, ona je više gladna nego sita pa odluta i u susjedna dvorišta u kojima traži hranu. Vlasnica imanja na kojem se kujica oštenila nazvala ju je Lola, ali o njoj se ne može brinuti. U sklonište ne može, jer nema ga tko platiti. I oni koji bi se za kujicu trebali pobrinuti, to su odabrali kao životni poziv, predlažu rješenja kažnjiva i zakonom. No, nikoga to ne brine i nitko neće pitati gdje je mala crna kujica, gdje su četiri bića koja su tek počela živjeti.

- Sve što mogu napraviti je pozvati upomoć. Predaleko su od mene, nemam ih gdje ni smjestiti - kaže Mirjana Oliver iz Daruvara, koju je vlasnica imanja nazvala i rekla da pseća obitelj ima još jako malo vremena, a onda ih više neće biti. Imate li rješenje, ili možete ponuditi smještaj, javite se Mirjani na 098/894-043.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar plejer_as
plejer_as
06:09 13.05.2016.

jel se zna tata?

UN
una1
15:00 14.05.2016.

Lola,nadam se da će se netko naći i pobrinuti za tvoju djecu i tebe.Tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije