Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kuharica zaklala, oderala i skuhala zeca pred djecom u televizijskom studiju

31.03.2009.
u 11:44

Poznata njemačka kuharica Sarah Wiener, koja na njemačkoj televiziji vodi emisiju namijenjenu djeci "Sarah Wiener und die Küchenkinder", nemalo je šokirala svoju mladu publiku kad je pred njima ubila i oderala zeca. Kuharica Sarah prvo je zeku omamila električnim šokom, zatim ga zaklala i oderala, pa ga onda i skuhala - i to baš u uskrsnoj emisiji.

- Bilo je baš odvratno, zecu je trbuh bio vruć, a da ne spominjem kad mu je oderala ono lijepo krzno. I onda je povadila utrobu i sve bacila u smeće. A najgore je bilo kad ga je objesila kao čarapu - rekao je jedan 14-godišnji gledatelj iz studija.

- Mislim da me je najviše šokiralo kad mu je prerezala vrat i kad je poteklo mnogo krvi - rekao je drugi, 15-godišnji gledatelj.

Četrdesetšestogodišnja kuharica rekla je da se ne namjerava ispričati jer je djecu upoznala sa stvarnošću toga da se životinje kolje da bi ih se jelo, iako je nekoliko djece u studiju plakalo.

- Vjerujem da ljudi moraju znati što jedu. Upravo zbog toga što ne vide što se događa u klaonicama dolazi do toga da estetiziraju i podcjenjuju proces obrade hrane - kaže Wiener.

- Ako je ijedno od te djece toliko šokirano ovim pa odluči postati vegetarijanac, ja samo mogu reći da to sigurno neće štetiti klimi - rekla je kuharica.

Emisija sa zekom bit će prikazana 14. travnja, a čini se da klanje nije ostavilo ozbiljne posljedice, budući da su sva djeca ipak pojela ukusnu pečenku.
(mp)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije