Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kubanska represija
Povratak na članak

Kubanski agenti pretukli blogericu

Prema prvim informacijama kubanska je blogerica koja mjesečno bilježi i do milijun posjeta na svojoj stranici (Generation Y) bila na putu prema jednom prosvjedu kada su je presreli agenti.

Komentari 9

MM
Mladen Miletić
18:39 07.11.2009.

Neki nemaju još uvjek sluha za agente ili provokatore, ili oboje slično iskustvo je nedavno imao i Stanković.. Nisu svi dobročudni naivni slabo političko demokratski podkovani Kerum ....

VL
OB
-obrisani-
22:03 07.11.2009.

tamo je nedavno mesić \" cijedio čube\" i čekao da ga \"primi\" fidel,čovjek koji je bio na miloševićevoj strani.Bilo je i još ima onih koji su u nju zaljubljeni ,zato jer ih podsjeća na smeće tilea.

VL
CE
cericzel
08:45 08.11.2009.

Zadnji stavak (2.red) riječ predaleko se piše dakle zajedno, a ne \"pre daleko\". Nije od prevelike važnosti, no bilo bi lijepo kad bi bilo i gramatički točno napisano. Pozdrav od Pegaza

VL
DU
Deleted user
10:05 08.11.2009.

PEGAZ, kod tebe u Srbiji ili Hercegovini \"pre daleko\" se izgovara zajedno i zato to tako i pisete. Mi u Zagrebul velim bas tako kako tu pise \"PRE DALEKO\" a isto tako govorimo i pisemo PRE RANO, PRE KASNO, U JUTRO, NA VECER. I to ne spada u gramatiku! Pre potentno s tvoje strane. Meni inace JAKO smeta i ide mi na zivce od kad je TV pocela pisati \"UZIVO\", na to nikad nebum pristal. Mora ostat U ZIVO, prihvatite malo i vi necega od nas kajkavaca a ne da nas posrbljuete.

VL
RA
ramirna
12:31 01.12.2009.

pa kod nas još netuku ali ako napišeš nešto protiv komunizma, protiv tite, ili bilo kojeg komunističkog zločinca odmah te izbrišu a sigurno im je negdje spremna ideja o sto postotnom oživljavanju udbe da nas ide tući i ubijati kažem stopostotnom jer udba sada radi sa smanjenim kapacitetom jer joj je uprava ostala u srbijici , ali imaju oni tu namjeru što se vidi iz tzv. medija i njihovih djelatnika nedaj Bože nešto lanuti protiv juge,srbije ili komunjaretina odmah te izbrišu za početak...

VL
RA
ramirna
12:35 01.12.2009.

pa pegaz budući da si stvarno na nivou pegaza neznam dali uopće znaš tko i što je pegaz ali budući da si preglup ti to možeš pisati kako god hoćeš a evoi ja ti poručujem da kako god napišeš mi vidimo da si pre glup , dakle jednom ovako jednom onako pa ti izaberi dali si preglupili pre glup, uglavnom jedno jesi

VL
ĐK
đoko_krstaš
17:22 07.11.2009.

ova se kao bori za demonkraciju i životnjska prava i zlobodu hahahaha

VL
MM
Mladen Miletić
18:34 07.11.2009.

Kubanski agenti pretukli blogericu, meni ju je žao samo su je pretukli a seksa nije bilo ništa ..

VL
CE
cericzel
10:47 08.11.2009.

Silverback, Mi u Zagrebu velimo predaleko, i preblizu, i uvijek smo tak i govorili. Srbija? Hercegovina? Nemam ništa protiv ljudi tamo, al da si malo više čitao moje skromne komentare, primjetio bi da sam ponekad znao reći-čitamo li mi dnevnii avaz ili večernjak (u prijevodu-odgrabite više s tom bosnom..)..daklem, nisam srbin, nit\' bosanac. Možda griješim, al i dalje smatram da je riječ prerano, predaleko i sl. ispravno napisana zajedno. Pitam se samo kako se piše-pre glup?! S poštovanjem, ili, silverback, servus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.