Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI NALAZI OBDUKCIJE

Krvoproliće u Njemačkoj: Žrtvu izbo pa mu odsjekao glavu

Ilustracija
Ilustracija/Heiko Becker/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.07.2021.
u 18:01

Za zločin se sumnjiči 21-godišnji Somalijac koji je uhićen nedugo nakon pronalaska tijela ubijenog muškarca

Nekoliko dana nakon krvavog zločina u skloništu za beskućnike u bavarskom Regenu policija je u ponedjeljak objavila rezultat obdukcije koji je pokazao kako je 52-godišnja žrtva zadobila nekoliko uboda nožem te joj je odsječena glava.

Za zločin se sumnjiči 21-godišnji Somalijac koji je uhićen nedugo nakon pronalaska tijela ubijenog muškarca. Prema priopćenju policije, 52-godišnjak je zadobio velik broj uboda nožem opasnih po život. Uz to, žrtvi je odsječena glava, javlja Fenix magazin.

– Obdukcijskim nalazom nije utvrđeno je li žrtva već bila mrtva kad joj je odsječena glava ili je još uvijek bila živa – stoji u policijskom priopćenju objavljenom u ponedjeljak.

Tijelo muškarca pronađeno je u ponedjeljak (19. srpnja) u jutarnjim satima. Istraga se nastavlja. Iz policije ističu kako dosad nije ustanovljen politički ili vjerski motiviran čin. 

Ključne riječi

Komentara 17

MC
Mcro
19:00 26.07.2021.

Kakav ljiga moraš bit rezat nekome vrat, kralježnicu.. Mislim da mu ne treba dopustit živit. U proključali katran i valjkom za kraj preko njega, sa pol kile mirisne soli u čvaljama da ne padne u nesvjest. Najveća govna ljudskog roda

GE
genadij
19:11 26.07.2021.

To si Švabe mogu zahvaliti Merkelici .

XA
xaron
21:24 26.07.2021.

Tom teroru nema kraja ,jer integracija tih ljudi u civilno društvo je samo fantazija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije