Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje svjedoka

Krunski svjedok u slučaju Pukanić osuđen na 3,5 godina zatvora

Sudski čekič
31.03.2010.
u 17:33

Tomislav Marjanović nepravomoćno je osuđen na tri i pol godine zatvora zbog poticanja na ubojstvo Hrvoja Škrgetića u kolovozu 2007.

ZAGREB - Tomislav Marjanović, krunski svjedok u slučaju Pukanić, koji u tom procesu na klupu za svjedoke treba sjesti polovinom travnja, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na tri i pol godine zatvora zbog poticanja na ubojstvo Hrvoja Škrgetića u kolovozu 2007.

Istom presudom vijeća kojim je presjedala sutkinja Sanja Mazalin, Krunoslav Pokrovac nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri i pol godine zatvora.

Prema optužnici, Marjanović je poticao Pokrovca da ubije Škrgatića i to tako što mu je vikao "Pucaj! Pucaj! Ubij ga!". Pokrovac je u Škrgatića ispalio nekoliko hitaca, no nije ga pogodio. U to vrijeme u vozilu sa Škrgatićem bio je njegov brat te dvije maloljetne djevojke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije