Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napali salvinija
Povratak na članak

“Krunica služi za molitvu, a ne za političku borbu”

Prizivati Boga za samoga sebe uvijek je opasno. Stranačka politika uvijek dijeli, a Bog je od svih, komentirao je državni tajnik Pietro Parolin

Komentari 11

DU
Deleted user
22:54 21.05.2019.

sastali se globalci i klerikalci i hoće da utamane evropsku civilizaciju i kulturu. i svako ko iole drugačije misli je fašista, nacišovinista i fašosadista.

VL
SA
samoborka
20:32 21.05.2019.

miting?? opala,bravo Večernji!

VL
ZI
zimerman
08:09 22.05.2019.

Nije istina da je Salvini prizivao Boga za samog sebe , htio je samo napomenuti da ne zaboravimo ko smo i šta smo . Ocigledno je da vama ljevicarima više smeta krunica nego serijatski zakon koji se polako ali sigurnorno širi po zapadnoj Europi.

VL
ZI
zimerman
08:40 22.05.2019.

Druže Silvije Tomašević , mogli ste jednom napisati članak o islamizacija Europe .Napišite druže Silvije nešto o no go zonama u Parizu gdje vlada serijatski zakon .Napišite druže Silvije nešto o istočnom Londonu gdje kiselinu bacaju u lice kršćanima iima i organiziranim silovanjima i napadima na crkve itd itd. Izgleda da to za vas nisu problemi ali je veliki problem kada jedan političar katolik u (jos uvijek katolickoj državi ) digne krunicu i kaže da smo katolici.

VL
BA
Barbasmora
08:38 22.05.2019.

Krist nikad nije nosia krunice, križa.... A moze se upotrijebit i za zakucavanje cavla. Samo katolicke frakcije mogu bit time uvrijedjene, krist ne bi bia.

VL
CR
CroAx
21:29 21.05.2019.

"Kršćanska savjest trebala bi izazvati prezir i poniženje vidjevši kako je prodavana, trgovana. Isus je na instrumentaliziranje Boga potjerao trgovce iz Hrama." Reče čovjek u čijim hramovima se naplaćuje ulaz.

VL
CR
CROLINDA
10:33 22.05.2019.

ne znam za toga Salvinija- možda je licemjeran kao i naš Kuščević - ali inače - politika - pa svi vidimo - EU je masonski projekt u sklopu NWO u cilju uspostave globalne diktature bezbožnika i uništavanja malih država i i takozvanih malih nacija i kršćanstva a u istu svrhu je isplanirana i nametnuta invazija ili bolje reći seoba naroda ovih sa Istoka - od kršćanstva žele napraviti nekakav za početak kompromisni krislam - sotonistima je samo kršćanstvo ( a osobito katoličanstvo) trn u oku - samo Krist im smeta - jer Sotona dobro zna Istinu – masonerija se infiltrirala ne samo u politiku nego i u same vrhove katoličke crkve da bi obezvrijedili i ukinuli sakramente i blagoslovili grijehe rastave i pobačaja I istospolnih brakova i eutanazije a sve perfidno pod parolom tolerancije i humanizma – sada se čovjek stavlja iznad Boga I protivno Božjem mišljenju sudi što je grijeh a što nije - jao narodima i crkvama koji to usvoje – koji samo tako olako dopuste svojim sluganskim vlastima da takve zakone usvoje I tako prihvate diktaturu kreatora NWO-a

VL
CR
CROLINDA
08:01 22.05.2019.

EU je masonski projekt u sklopu NWO u cilju uspostave globalne diktature bezbožnika i uništavanja malih država i takozvanih malih nacija i kršćanstva a u istu svrhu je isplanirana i nametnuta invazija ili bolje reći seoba naroda ovih sa Istokaa - sotonistima je samo kršćanstvo ( a osobito katoličanstvo) trn u oku - samo Krist im smeta - jer Sotona dobro zna Istinu

VL
DU
Deleted user
20:25 21.05.2019.

Krunica krksonima sluzi da se ljulja na retrovizoru. Otraga je pS koji lnulja glavom i jastik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.