Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stanje je zabrinjavajuće'
Povratak na članak

Krstičević: Piloti svaki dan trebaju ući u MiG-ove, a ne znaju hoće li sletjeti

Na upit o rokovima za kupnju novih aviona, Krstičević je ustvrdio kako je već davno prošao rok za to "ako želimo biti država i da nas drugi smatraju državom".

Komentari 10

DU
Dudek
11:17 16.03.2017.

čimbenik, pametno Bre zboriš. Samo tko je sve to uništio u Republici Hrvatskoj? Vaši istomišljenici. Kod su parket lovili, danas njihova djeca i unuci vladaju.Zato je to tako.U vama toliko mržnje. To je opasna bolest.Dijagnoza, Mi ili Oni!

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
13:22 16.03.2017.

Ne samo da ne znaju hoce li sletjeti, nego ne znaju ni hoce li poletjeti.

VL
BJ
Bjelovar112
11:29 16.03.2017.

Za sad se razmislja o uvodenju vojnog roka treba ga no ne za sad sad je nuzno taj novac koji bi se ulozio u vojni rok ulozit u moderniziranje sadasnjih snaga i objekata u kojim decki borave . vojni rok u sljedecem mandatu .

VL
MA
marijaqwer
11:51 16.03.2017.

Mala smo država uz to i siromašna da bi imali eskadrilu od 12 mlaznih lovaca. Nama niti ne treba više od 4 - 6 zrakoplova, a najbolja opcija bi bila udružiti se sa Slovenijom,Austrijom,Mađarskom i Italijom,pa u zajedničkom nadzoru imatii 4 naša zrakoplova. Sve ostalo je preskupo.

VL
CI
cinbenik
10:58 16.03.2017.

Kada covjek uporedi ,koliko je Tito razvio Hrvatsku,20 godina poslije rata,nije za uporediti,jos onda citav svijet imao rat............sigurno nije letio sa "partizanskom eskadrilom" krajem 60tih......Pa zato Hrvati i porerde uspjesnost vladavine laznih domoljuba,zato i sele i odlaze........Sjeti se ti da Hrvatska ima stare migove,a neznas zasto smo bili u izolaciji i blokadi do 2000 te,dok si generaliso sa drzavnim institucijama..........

VL
CI
cinbenik
11:00 16.03.2017.

HDZe je proizveo dug od 50 000 000 e,pa od cega da se kupe letjelice,to samo dug,a gdje je "obiteljsko zlato" od SRH,i uhodana industrija i tvornice......brodogradilista,poljoprivreda.Nema pojla maca sve totalitaristicko,a gdje je onfda domoljubno...........nema ni toga......Eeeeee

VL
CI
cinbenik
10:54 16.03.2017.

Pa sto nisi kupio majstore,sa HDze vladavinom od 20etak godina.Pa kako si mogao drzavi prodavati opremu,kao jedini,..kako je onda drzava mogla ustedejti,ako je King toliku lovu zel........ Sta je trebao Milanovic sa kukurikovcima,i dignuti nas sa dno dna HDze ostavstine i napraviti Hrvatski rast,a i kupiti sve opljackano i unisteno od HDze vladavine.......Zar nije sramota letjeti jos na Titinim,boljsevicko totalitaristickim zrakoplovoima,sa kojima se i ratovalo u DR...........Pa gdje je to HDZe domoljublje 20godisnje vladavine......

VL
CI
cinbenik
11:33 16.03.2017.

Krsticevic general,a partizan od 97 ginina ,pilot iz rata.....partizan,a bio i NDHa..za btolike godine doguro samo do pukovnika i to u svjetskom ratu,najvecoj konkurenciji........Pukovnikova drzava je trajala,generalova nije ni zazivjela zeljenom MKMPiske politikom,koja nam je i dan danas uteg,a za tpo vrijeme su nas pokrali lazni domoljbi,za svaki slucaj,ako i neuspije laznodomoljublje uspostaviti svoje viszije Hrvatske...Ocigledno je da dostada nisu.......Onaj partizanski pukovnik,sigurno nije imao tako dobar posao sa YU vladom,kao stop je nas general bi sposoban uspostaviti sa Hrvatskom HDze vladom.............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.