Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na vojnom poligonu
Povratak na članak

Krstičević i Šundov posjetili hrvatske vojnike u Poljskoj

U toj se državi trenutno nalazi 71 pripadnik Oružanih snaga RH s bitnicom samohodnih višecijevnih lansera raketa SVLR Vulkan.

Komentari 5

BJ
Bjelovar112
10:29 29.12.2017.

nogogaz brini ti u kojem su stanju tvoji vojnici . Decki su kaznjeni i ok radi se dalje. cetnici nisu bez rakije nigdje isli . i mi nemamo svestenika nego Vojnog ordinarija . Pozdrav deckima u Poljskoj i Gromovima u Avganistanu !

VL
NO
nogogaz
16:27 28.12.2017.

Posjetili pijanice? Pa trojicu vojnika i hr svestenika u uniformi sad vojnici natjerali prvi dan zbog balkanske tradicije...samo se napili i razbijali case...pa se nedužni morali istog dana vratit na rođeni balkan. Mora da jim hrvatski srb krsticević odnia malo domace lozovace da probaju. A NATO ne bi tribao bit toliko bezobrazan da guši nacionalnu tradiciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.