Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afere hypo i ina-MOl
Povratak na članak

Krše li zbog Hernadija i Austrija i Njemačka zakon?

O obustavi istrage ne može odlučivati policija, već sudovi u tim zemljama

Komentari 10

Avatar juricamesko
juricamesko
19:17 12.11.2015.

ne samo da Mađarska nije uslišila molbe slučajnog premijera da nam izruče Hernandija nego mu tu želju nisu ispunile ni njemačka i austrija. hoće li i njih optužiti da nisu demokratske države i da im pravosuđe ne valja.

VL
PO
pozornik66
20:45 12.11.2015.

Jado jadni , ti ćeš pisat da Njemačka , Austrija i Madjarska krše zakon, najvjerovatnije ti i ne znaš njihov zakon , nije ti to šugoslavija

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
20:11 12.11.2015.

Kolindini frendovi iz Mađarske.

VL
GU
gustirna
20:52 12.11.2015.

kao da europa ne znade kako radi jugokomunisticki dorh i jugokomunisticko pravosudje...udbaska snimka bez tona gdje dvojica izmjenjuju neki komadic papira je tom pravosudju glavni dokaz.... uz priucene i ucijenjene bajiceve svjedoke koje nitko od obrane nije smio ispitivati.....valjda da se priuceni svjedok jezic ne izlaje sa kojim dobrotvorima je podijelio 5 miljuna eura......č.č.

VL
DU
Deleted user
19:41 12.11.2015.

austrijsko i njemacko pravosude je mnogo gore nego hrvatsko. tamo ti je dovoljno donesti pun kufer para, i sve ce ici po tvojem.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
20:13 12.11.2015.

Kakav moraš bit čovjek da pravdaš krimosa koji je oteo INU u kombinaciji sa Sanaderom? Izdajnici ne imali mira!!!

VL
DU
Deleted user
21:30 12.11.2015.

Da, ne valja im pravosudje jer je policija iznad suda. Prilicno bizarno za EU. Policija je bila duzna postupiti po nalogu i nije mjerodavna suditi. Sud donosi odluku. Tekst ti je jednostavno objasnio o cemu je stvar. Mislim da bibi Hrvatska POLICIJA trebala suspendirati sve EU naloge. Nije mjerodavna da to cini ,ali ocigledno moze.Ovo je sramotno po Njemacku potpuni gubitak kredibiliteta. Ovo ne bi napravili prije nekoliko godina,ali sada im je jasno da je EU mrtva. A ovo su samo prvi znakovi smrti.

VL
DU
Deleted user
22:49 12.11.2015.

poslati starog udbasa u akciju da to rijesi na starinski nacin....

VL
DU
Deleted user
23:25 12.11.2015.

a hrvatska nije htjela ispuniti uhidbeni nalog njemačke u slučaju perković

VL
VI
VisAVis2
00:02 13.11.2015.

Račan prodao INU, a za to je kriv Sranader! Jaka Vam je sdp logika preokrenutih teza! Dva se puta za isto djelo nikome ne može suditi! Hrvatska je o tome od strane stranog pravosuđa (ne policije) obaviještena, pa je njena hrv. policija bila dužna povući EUN, što nije napravila, pa su za nju to morali napraviti drugi (njemačka i austrija)! Na ovaj način grubo je povrijeđen legitimitet naših EUN-a, koje više nijedna policija na svijetu neće ozbiljno shvaćati! A što se mita tiće, što bi davao mito za nešto za što je pravomoćno oslibođen! Kod nas pak sfp i račan nisu ni pokušali biti suđeni za tu transakciju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.