Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANI
Povratak na članak

U Mosulu prva božićna misa nakon tri godine džihadističke vladavine

Oklopna i vojna vozila bila su stacionirana pored crkve gdje je izvješena fotografija kršćanskog "mučenika"

Komentari 5

IB
ibiza
00:47 25.12.2017.

samo napred krscani ,imate punu ptporu od nas i cuvajte koljevljke krscanstva.....

VL
MX
Mister X
11:42 24.12.2017.

U Mosulu prva božićna misa nakon tri godine džihadističke vladavine, opet velika pobjeda Katolika . Iako se rjeđe mole od muslimana koji se smo mole i klanjaju umjesto da se uče ratovati na dozvoljen i propisan način sa zrakoplovima i i raketama i dronovima modernom tehnologijom a ne kukavice sa noževima i kalašnjikovima !o i onda još na svojim terenima i u svojim gradovima Državama !! ....Vidi se čiji je Bog ko Bog ! I kome je podario više masivno više i bolje oružje za daleko manje molitve ali za preciznije pogotke iz velike udaljenosti i Božje visine .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.