Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Krmpotić je često pio, a kod kuće je znao biti i nasilan

krmpotic
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
31.10.2011.
u 13:51

Za devetnaestogodišnjeg sina, za kojega se sumnja da je udarcem sjekire teško ozlijedio oca prijatelji kažu da je bio povučem mladić s kojime nije bilo problema u selu

VIROVITICA – Treći dan nakon što je devetnaestogodišnji sin u selu Podgorju pokraj Virovitice udarcima sjekirom nanio teške ozljede vlastitom ocu Krunoslavu Krmpotiću (45), od kojih je nekoliko sati poslije i preminuo, javnost još uvijek ne zna motive okrutnog ubojstva koje je šokiralo stanovnike virovitičkog kraja.

U Općoj bolnici Virovitica, u kojoj je Krmpotić radio više od 16 godina, ne mogu vjerovati da je Krunoslava ubio njegov sin jedinac kojega je jako volio i o kojemu se stalno brinuo.

– Krunoslava sam poznavao oko 16 godina i kao kolega i na poslu bio je dobar, ali se često žalio na svoju suprugu i nesređen život. Sina je jako volio, uvijek ga je nagovarao da nastavi školovanje, ali ga sin nije slušao već je dva puta napuštao srednju školu i ostajao u kući. Iako je bio bolestan, uvijek se trudio da svoj posao obavi kako treba – kaže njegov kolega Mladen Režonja.  

Krmpotićevi suseljani nemaju baš najbolje mišljenje o pokojniku tvrdeći da se je često opijao i da je uzrok tragediji alkohol koji nije bio stran ni njegovoj supruzi. Česte svađe, pa i fizička maltretiranja u obiteljskoj kući u Podgorju očito su bila kap koja je prelila čašu pa se tako dogodila i tragedija. Za devetnaestogodišnjaka koji je osumnjičen za teško kazneno djelo ubojstva te je sproveden u Istražni zatvor Županijskog suda u Bjelovaru njegovi prijatelji kažu da je bio dobar mladić koji je rijetko izlazio u društvo i da s njim u selu nitko nije imao problema.

Ključne riječi

Komentara 9

UT
utvara73
10:27 01.11.2011.

Naj gore ti je kad ti je alkohol podstanar?

AN
Antun1973
15:27 01.11.2011.

Jedino u Ratu je ubojstvo opravdano, i to ako ubijes kad branis sebe ili nekoga civila, ili nasu Hrvatsku ;-). Nije ni opravdano sto je svoju zenu ovaj nesretnik istuko, Ali nije sigurno opravdano da ga ovaj majmun ubije. To je samo pitanje odgoja, da ga je uhvatio ili udario to je razumljivo da je Majku svoju branio, ali kak sam vec reko nije opravdano da je svoga Oca ubio

TH
thekurcula
17:04 31.10.2011.

Neki čitaoci su vas već upozorili prilikom prve vesti koju ste doneli o ovom događaju da je potpuno nejasno zašto ovo ubistvo nazivate okrutnim. Reč okrutan ima svoje jasno definisano značenje. Dakle, autoru ovog teksta, zašto misliš da je ovo ubistvo okrutno? Jeste ubistvo, i jeste trašno, i tužno je uvek kad se poubijaju u porodici, itd. itd. ali šta to ima u ovom ubistvu što ga čini okrutnim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije