Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sekundarne sirovine

Dok su rastavljali automobil, on im pred očima izgorio

Izgorjeli automobil
Davor Puklavec/PIXSELL/ Ilustracija
05.12.2017.
u 11:47

Policija nastavlja daljni rad na utvrđivanju okolnosti događaja, a šteta se utvrđuje.

Dok su pokušavali demontirati nesipravno vozilo, kako bi ga prodali kao sekundarnu sirovinu, 44-godišnjak i 34-godišnjakinja doživjeli su nemalen šok, a  umalo i stradali.

Automobil se, naime, zapalio njima pred očima i - potpuno izgorio. Zbilo se to na travnatoj površini u baranjskoj Dardi, jučerpopodne. Policija nastavlja daljni rad na utvrđivanju okolnosti događaja, a šteta se utvrđuje.

Izgorjeli automobil
1/11

Komentara 2

OB
ObrenM
17:31 05.12.2017.

Auto za otpad,a policija utvrdjuje stetu.Zar nemaju pametnijeg posla?Ocevid ce utvrditi da su cigani pusili pored benzina.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:41 06.12.2017.

Romi su zaradili i ozljede dok su krali,pa će vjerojatno podnijeti zahtjev za odštetu i nanošenje tjelesnih oštećenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije