Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
učestali napadi

Križevčanin tukao trudnu ženu, prijavila ga je nakon što joj je zaprijetio smrću

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
23.07.2021.
u 21:36

Prema optužnici, muškarac ju je učestalo napadao tako da ju je udarao rukama u predjelu glave, nogama ju je ritao po njezinim nogama, vukao je za kosu i pljuvao je

Muškarac (37) iz Križevaca na Općinskom je sudu u Bjelovaru optužen zbog obiteljskog nasilja, prijetnje i nanošenja tjelesnih ozljeda bivšoj izvanbračnoj supruzi (27) zbog čega će se uskoro braniti na sudu. 

Prema optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, 37-godišnjak se od sredine 2019. godine do 2. lipnja ove godine, nasilnički ponašao prema izvanbračnoj supruzi, svakodnevno ju je vrijeđao i nazivao pogrdnim riječima. Također, za vrijeme trudnoće joj je govorio da je "bređa kobila", grozio joj se da dijete nije njegovo i da je hrana koju je skuhala napoj, piše Podravski.hr

Verbalno i psihičko nasilje eskaliralo je u tjelesno zlostavljanje koje nije stalo ni kada je žena bila trudna. Prema optužnici, muškarac ju je učestalo napadao tako da ju je udarao rukama u predjelu glave, nogama ju je ritao po njezinim nogama, vukao je za kosu i pljuvao je.

Dok je bila u visokom stupnju trudnoće, napao ju je tako da ju je odgurnuo sa stolca, ošamario i pljunuo je u lice. Početkom lipnja ove godine, nakon što ju je napao i zaprijetio kako će ubiti nju pa sebe te će njihovo dvoje djece odgajati njegovi roditelji, odlučila se na prijavu policiji te je zatražila stručnu pomoć od udruge koja brine za žrtve obiteljskog nasilja.

Nakon što je uhićen, nasilnik je priveden na Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru gdje je ispitan. Kako do sada nije osuđivan, nije završio u istražnom zatvoru, već je ocijenjeno da će izrečene mjere opreza biti dovoljne u odvraćanju nasilnika od počinjenja novih nedjela. Zabranjeno mu je približavanje na 100 metara i uspostavljanje te održavanje veze sa svojom izvanbračnom suprugom koja se od njega odselila. Ako se 37-godišnjak ne bude pridržavao mjera opreza, može završiti u istražnom zatvoru.

Komentara 6

AU
Auslender
22:36 23.07.2021.

Pušten da se brani sa slobode jer je bio prije jako dobar pa se čeka da nekoga ubije e onda će možda biti pritvoren. A žena, e njoj nije bilo dosta jednom nego trpi luđaka godinama i još mu rađaj djecu. Tipična priča za ruralne sredine. Čudim se da se ne nađe neki Terminator pa da takvima ne polomi sve kosti pa da cvili do kraja života. Ali takvi se rađaju i teško se mogu istrijebiti dok ih netko ne zgazi ali teško u ovom društvu i ovoj državi. I zašto pišete o tome. Zlostavljač šeta na slobodi ništa novo. Žalosno

PU
puniša
22:33 23.07.2021.

A kaj nema U Križevcima koji Bruce Lee da ga polomi ? Da ga podere kao cigo Dorinu.

DU
Deleted user
11:44 24.07.2021.

Tukao em slabiju od sebe em još k tome trudnu? Bože sačuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije