Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život KOD SLUNJA
Povratak na članak

'Kriza?! Ispred vas smo 20 godina. Mi već toliko živimo bez struje, vode...'

Priključak za struju, dakle da dovedu vodove do moje kuće po tom putu, uz ostale troškove, rečeno mi je u HEP-u, koštao bi me 1,25 milijuna kuna. Ne znam što bih na to rekao. Bilo bi smiješno, da nije za plakanje.

Komentari 4

TO
tolitol
18:08 17.09.2022.

Bilo je tamo i struje i vode prije 30 godina, ali se tada odlučilo staviti svoju sudbinu u ruke Beogradu. Prošli su kako su prošli. Pitam se priznaju li da su napravili glupost.

VL
BU
burza
08:12 18.09.2022.

Obratite se Beogradu nek skupe novce a i vasa djeca bi vam mogla pomoci iz Srbije .Ostavili starce na nasoj grbaci

VL
Avatar lola lola
lola lola
02:08 18.09.2022.

Vec? Pa kako su ljudi zivjeli do 20og stoljeca?? Gradovi su bili bez struje, tekuce vode I zahoda. I sela takodjer.

VL
DU
Deleted user
06:30 18.09.2022.

Niste ovo smjeli dati u novine, sada ce jadne ljude pohapsiti jer su nasli nacina kako zivjeti i ne biti opljackani! E to ne moze biti, jer svi moraju biti zrtve, kako bi nas inace imali pod kontrolom kad nebi mogli ucjenivati gradjane iskljucujuci struju, povecanjem kamata, nestasicom namjernica!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.