Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST VREBA

Krenuo u šetnju sa psom pa završio hrvajući se s velikom zvijeri

Screenshot/YouTube
24.05.2017.
u 08:49

Liscinsky upozorava kako bi pitoni obližnjim kanalom iz močvara mogli doći do predgrađa.

Kada je Amerikanac Joseph Liscinsky krenuo u šetnju sa svojim psom, ni u snu nije mogao očekivati da će se u garaži boriti s dva metra dugim pitonom.

Velika zmija ušuljala se u garažu kuće u floridskom Pembroke Pinesu, a vlasnik se dobro snašao i svog psa teškog 6 kilograma brzo vratio u kuću.

Prije nego što su mu u pomoć došli stručnjaci, piton je Liscinskog izgrizao po prstima dok ga je pokušavao svladati. Pitoni nisu otrovne zmije, no imaju vrlo oštre zube, javlja AP.

Oni su na Floridi invazivna vrsta te su odgovorni za desetkovanje populacije tamošnjih sisavaca.

Liscinsky upozorava kako bi pitoni obližnjim kanalom iz močvara mogli doći do predgrađa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije