Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarobila ih bura i snijeg

Krenuo konvoj od 150 kamiona iz Rijeke prema Zagrebu

25.03.2020.
u 12:08

Očekuje se da će i nekoliko desetaka kamiona koji stoje kod Karlovca prema Rijeci krenuti u konvoju do večeras.

Nakon koronavirusa i potresa, nova nevolja pogodila je Hrvatsku – loše vrijeme odnosno jaka bura i snijeg, zbog čega su na autocestama ostali zarobljeni brojni kamioni u kojima je roba potrebna za redovnu opskrbu.

Hrvatske autoceste (HAC) stoga su u suradnji s policijom i tvrtkom Ceste Rijeka organizirale konvoj kamiona između Rijeke i Zagreba jer je od jučer ujutro na Grobniku zarobljeno oko 150 kamiona koji ne mogu voziti autocestom zbog bure, a državnom cestom zbog snijega. Kamioni u smjeru Rijeke pak stoje kod Karlovca, na odmaralištu Draganić i uz autocestu dužinom nekoliko kilometara.

Ivica Križanić, direktor Sektora održavanja HAC-a, kaže da je konvoj iz smjera Rijeke krenuo prema Zagrebu jutro oko 10.30 sati, ali da je zastao nakon što se jedan od kamiona pokvario. U konvoju su, primjerice, kamioni koji prevoze robu za trgovačke lance u Zagrebu, građevinski materijal....

Očekuje se da će nekoliko desetaka kamiona koji stoje kod Karlovca prema Rijeci krenuti u konvoju do večeras.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije